'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Eπίθεση στον Αλέξη Παπαχελά σε ταβέρνα των Γρεβενών!!! ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Ότι το κλίμα και κατά των δημοσιογρά­φων στην κοινωνία βαραίνει είναι γνω­στό και το βλέπουμε όλοι καθημερινά.

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο θα γίνεται και χειρότερο, ιδιαίτερα όταν η ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων, κυ­ρίως τηλεοπτικών, συνεχίζεται, θύμα του γενικότερου κλίματος που έχει επικρα­τήσει έπεσε παραμονή της Πρωτοχρονι­άς και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος προπηλακί­στηκε από αγνώστους ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα με φίλους του.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα την περα­σμένη εβδομάδα στη Βασιλίτσα Γρεβε­νών, όπου ο καλός συνάδελφος βρέθηκε με παρέα σε ταβέρνα του χωριού Σπή­λαιο.

Ένας άγνωστος πελάτης τον πλησί­ασε και αφού τον έβρισε αναίτια, έφθα­σε στο σημείο να του πετάξει και το κρασί στο πρόσωπο.
Ακολούθησε πανδαιμόνιο μέσα στην ταβέρνα, αλλά ο διευθυντής της «Καθημερινής», ο οποίος ας σημει­ωθεί δεν έχει προκα­λέσει με τα σχόλια του, αντέδρασε με ψυχραι­μία και έτσι δεν προκλή­θηκε γενική σύρραξη! Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας φώναξε την αστυνομία, αλ­λά όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες δεν δόθηκε συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα και έτσι το θέμα έληξε εκεί.

Είναι πάντως ένα θέμα αυτή η επίθε­ση στον διευθυντή της «Καθημερινής», αφού δείχνει ότι ακόμη και έγκυροι δη­μοσιογράφοι, όπως είναι ο Παπαχελάς, μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο αγα­νακτισμένων πολιτών για τους γνωστούς λόγους που αυτή την περίοδο βρίζουν και τους δημοσιογράφους, εκτός από τους πολιτικούς. Ίσως αιτία για το συγκεκρι­μένο επεισόδιο να είναι οι σκληρές φι- · λελεύθερες θέσεις που εκφράζει πολλές φορές γενικότερα το Συγκρότημα του Φαλήρου, τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ραδιόφωνο (ΣΚΑΪ 100,3), που πρωτο­στατεί στις επιθέσεις εναντίον εργαζο­μένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων.
Πλήρωσε δηλαδή ο Αλέξης τον πολιτι­κό φανατισμό που βγάζουν, με ευθύνη της ιδιοκτησίας, τα ΜΜΕ του Συγκροτή­ματος και από αυτή την πλευρά έχει τη συμπαράσταση μας. Κρίμα που σ" αυτή την κρίση τα ΜΜΕ βρίσκονται στο πεδίο έντονης κριτικής και μαζί με τα ξερά καί­γονται και τα χλωρά.


(kourdistoportokali.com)
http://fonaklas.blogspot.com/2011/01/e_07.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου