'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Την πλήρωσε ο αστυνομικός σκύλος....

Οι κάτοικοι της νοτιοδυτικής Πενσιλβάνια ξεκίνησαν εκστρατεία για να υποστηρίξουν εμπράκτως ένα από τα θύματα της οικονομικής κρίσης και των περικοπών: τον τοπικό αστυνομικό σκύλο.

Οι αρχές του Τζέφερσον Χιλς αποφάσισαν να σταματήσουν τη χρηματοδότηση του προγράμματος που συντηρούσε τον Φριτζ, ο οποίος περιπολούσε στην περιοχή μαζί με τον εκπαιδευτή του και επισκεπτόταν τα σχολεία, στο πλαίσιο της καταπολέμησης των ναρκωτικών.

Το πρόγραμμα στοίχιζε μόνο 7.000 δολάρια ετησίως για τη συντήρηση του σκύλου αλλά ο εκπαιδευτής κέρδιζε περίπου 30.000 επιπλέον επειδή τον φρόντιζε, υποστήριξε ο αρχηγός της αστυνομίας, Τζακ Μαπλ.

Ωστόσο, οι κάτοικοι άρχισαν να μαζεύουν χρήματα για να ξαναβγεί στους δρόμους ο σκύλος-φύλακας και δεκάδες υποστηρικτές του παρέστησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητώντας να "αποκατασταθεί" ο 5χρονος γερμανικός ποιμενικός. Περισσότεροι από 700 άνθρωποι γράφτηκαν επίσης σε ένα γκρουπ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook που αποκαλείται "Σώστε το πρόγραμμα Κ-9 του Τζέφερσον Χιλς".

Ένα μπακάλικο έχει ήδη πουλήσει σχεδόν 600 "Κόκκαλα Φριτζ", δηλαδή φωτογραφίες με κόκκαλα που στοιχίζουν ένα δολάριο και τις οποίες οι πελάτες κρεμούν στους τοίχους του καταστήματος. 

Η ιδιοκτήτρια, Κάρι Χάουαρντ, είπε ότι τα έσοδα θα δοθούν στον εκπαιδευτή του σκύλου, Κρις Γκόουλας, όποια απόφαση και να πάρουν οι αρχές για το μέλλον του προγράμματος. "Είμαστε θυμωμένοι. Δεν τελειώσαμε ακόμα", είπε χαρακτηριστικά η Χάουαρντ.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου