'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μετά τη βόμβα τα όπλα...!!!

Η βόμβα που έσκασε στο διοικητικό Πρωτοδικείο -όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι στο Crimes on air- δεν φόβισε τόσο τους δικαστές, όσο η προκήρυξη των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που προανήγγειλαν πως ο επόμενος στόχος θα είναι πρόσωπο και αναπόσπαστο κομμάτι της «δικαστικής μαφίας» όπως την αποκαλούν χαρακτηριστικά.  

Παρά την ισχύ της βόμβας αυτή έγινε με προειδοποίηση, ενώ τώρα η «ΣΠΦ» κάνει λόγο για ξαφνικό τετ α τετ του δικαστή με τον επίδοξο εκτέλεση του. Στις 17 Γενάρη τα προφυλακισμένα μέλη της οργάνωσης δικάζονται και στην προκήρυξη γίνεται ξεκάθαρο πως πρέπει να τύχουν «δίκαιης δίκης» από τους «φυσικούς» τους δικαστές.
« H δικαιοσύνη –αναφέρει η προκήρυξη- είναι ο ιστός μιας αράχνης, που πιάνει μικρά θηράματα και τα καταβροχθίζει, ενώ αφήνει τα μεγάλα ερπετά να τον διαπερνούν και να διαφεντεύουν. Οποιοσδήποτε διαφωνεί μπορεί να επισκεφτεί τις φυλακές για να δει όλους αυτούς τους φτωχοδιαβόλους και τοξικομανείςπου τις κατακλύζουν και να αναζητήσει εκεί μέσα κανένα μεγαλοεπιχειρηματία ή πολιτικό, που είναι υπεύθυνοι για τις μεγαλύτερες ληστείες και την πιο βάρβαρη υποβάθμιση της ζωής μας. Είναι «κρίμα» [οι δικαστές] να θεωρούν ότι μπορούν να κοιμούνται με ήσυχη τη συνείδησή τους τη στιγμή που οι αποφάσεις τους είναι καρμπόν τα διαβιβαστικά της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας για να δικάσουν τη Συνωμοσία. Σύγχρονοι ιεροεξεταστές-δικαστές, δεσμευόμαστε δημόσια πως για κάθε χρόνο φυλακής που θα ακούνε τα αδέρφια μας, θα τοποθετούμε από ένα κιλό εκρηκτικής ύλης στις αυλές των σπιτιών σας, στα αυτοκίνητά σας, στα γραφεία σας, ενώ δεν αποκλείουμε και τις προσωπικές συναντήσεις τετ α τετ μαζί σας ,εφαρμόζοντας τη στρατηγική του αιφνιδιαστικού πλησιάσματος. Ακόμα κι αν υπάρχει μία μικρή μειοψηφία δικαστών που δεν λαδώνεται ,δεν υποκλίνεται στους πολιτικούς προϊσταμένους της, δεν δέχεται τα διαβιβαστικά της Ασφάλειας ως προμελετημένες αποφάσεις, πρέπει να γνωρίζει… πως χωρίς ελευθερία δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Άλλωστε όπως έχουμε ξαναπεί μετά το χτύπημα μας στις φυλακές του Κορυδαλλού και στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, είμαστε ενάντιοι στη φυλάκιση οποιουδήποτε ανθρώπου. Το πρώτο μας ραντεβού λοιπόν είναι στις 17 Γενάρη…»
Η «ΣΠΦ» αναφέρεται και στο σάπιο σωφρονιστικό χτύπημα που αποτελεί την «ουρά» της …δικαιοσύνης. Για να καταδείξουν την διαφθορά και τη διαπλοκή μάλιστα αναφέρονται σε βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν κατά διευθυντών φυλακών αλλά και σε ξυλοδαρμούς.
« Όμως –όπως τονίζεται- δεν ξεχνάμε πως «οποιαδήποτε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, δεν θα αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητα, γιατί μόνο και μόνο η στέρηση της ελευθερίας είναι μία διαρκής τιμωρία» (Β.Στεφανάκος κρατούμενος φυλακών). Εδώ ακόμα και αυτά τα καθάρματα, οι διευθυντές των φυλακών, παραπονιούνται ότι οι κλούβες γυρνάνε από τα δικαστήρια φορτωμένες με 300 και 400 χρόνια φυλακή. Αυτός λοιπόν είναι ο καθρέφτης της πολιτισμένης κοινωνίας μας, μία απέραντη αποθήκη ψυχών σε συνθήκες χοιροστασίου. Στη φυλακή αυτό που σκοτώνει ακόμα πιο πολύ και από την πρέζα είναι η συνήθεια. Η συνήθεια να φοράς αόρατες χειροπέδες στο μυαλό σουΕμείς θεωρούμε ότι υπάρχει ήδη ένας αγώνας που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρόχωρίς εμάς. Από τη βόμβα στο διευθυντή των φυλακών Κέρκυρας έως τη βόμβα στο διευθυντή των φυλακών Αλικαρνασσού και από τον πυροβολισμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου στον κορυδαλλό έως και τον ξυλοδαρμό του διευθυντή των φυλακών Αυλώνα, υπάρχει θυμός, υπάρχει οργή, υπάρχει μνήμη Οι αξιοπρεπείς ποινικοί και πολιτικοί κρατούμενοι μπορούν να συνδυάσουν την εμπειρία τους και να μετατρέψουν τη φυλακή σε ένα εργαστήρι παραγωγής γνώσης και συνείδησης …»
Η Επαναστατική όπως αυτοπροσδιορίζεται Οργάνωση το καλό το άφησε για το τέλος, δίνοντας λεπτομέρειες για το βομβιστικό χτύπημα στο Πρωτοδικείο αλλά και για την «οπλική» τους υπεροχή στην περίπτωση που μιλούσαν οι σφαίρες…
«Χαρτογραφήσαμε –γράφουν στην προκήρυξη» την περιοχή, υπολογίσαμε την απόσταση της Γενικής Κλινικής για να μην συμβεί το παραμικρό, παρακολουθήσαμε τις κινήσεις και τις βάρδιες των ειδικών φρουρών στο φυλάκιο ανάμεσα στο πρωτοδικείο και το εφετείο, χρονομετρήσαμε τη συσκότιση που επικρατεί στις 7:15 το πρωί όταν κλείνουν τα φώτα του δρόμου, τη συχνότητα του δρομολογίου των γουρουνιών της ΔΙ.ΑΣ. από το στόχο,απαλλοτριώσαμε τα οχήματα που χρειαζόμασταν και περάσαμε στην επίθεση. Σχηματίσαμε μία άρτια επιχειρησιακή ομάδα πανέτοιμη να επιτεθεί σε οποιαδήποτε εμπλοκή. Δύο συνοδευτικά οχήματα υποστήριξης επόπτευαν το πρωτοδικείο τόσο πριν την τοποθέτηση της μηχανής με τη βόμβα, όσο και κατά το τελικό στάδιο της στάθμευσης της, όπου το ένα από τα δύο παρέλαβε και τον σύντροφο που οδηγούσε την μηχανή. Η διάταξη της ομάδας υποστήριξης ήταν τέτοια ώστε να μπορεί να καθυποτάξει άμεσα τον ειδικό φρουρό στην σπάνια περίπτωση που αυτός αντιλαμβανόταν κάτι, αλλά και να αιφνιδιάσει οποιαδήποτε αστυνομική μεταβλητή δύναμη (π.χ. έλεγχος στον αναβάτη της μηχανής από τους ΔΙΑΣ ή από τυχαίο διερχόμενο περιπολικό). Τόσο η θέση μας, όσο και η οπλική μας υπεροχή θα ήταν ικανή να μας απεμπλέξει και εμείς να φύγουμε …».


http://crimesonair.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου