'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ροζ βίντεο με 16χρονη μαθήτρια!!!


Εκείνος της ζήτησε να κάνουν έρωτα στο σπίτι του στο  κι εκείνη δέχθηκε, χωρίς να ξέρει ότι η κάμερα του κινητού του τηλεφώνου κατέγραφε τα πάντα. 

Το βίντεο κυκλοφόρησε παντού στην πόλη και οι ...
γονείς της 16χρονης απάντησαν με μηνύσεις και αγωγές.




 Kυκλοφορεί βιντεάκι σε κινητά τηλέφωνα που δείχνει την ίδια να κάνει έρωτα με το αγόρι της.
Το ροζ βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τον σύντροφό της παρά τη θέλησή της, ενώ έχει κυκλοφορήσει ακόμα και σε καφετέριες που εκείνη σύχναζε.

Αγαναχτισμένοι οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας κατήγγειλαν το περιστατικό , ενώ έχει ήδη κατατεθεί αγωγή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ σε αρκετούς από τους διακινητές του επίμαχου βίντεο.
Το περιστατικό εις βάρος της νεαρής μαθήτριας αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό, όταν υποβλήθηκε μήνυση στην Αστυνομία και η συζήτηση των αγωγών που έχει καταθέσει η κοπέλα και οι γονείς της αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο του 2011 από το μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Στο κείμενο της αγωγής, η κοπέλα εξιστορεί το πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της και το πώς πληροφορήθηκε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Η ίδια λέει κατά πληροφορίες ότι όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με το φίλο της με τον οποίο δημιούργησε ολιγόμηνη σχέση.

Ένα βράδυ της ζήτησε να πάει στο σπίτι του και της πρότεινε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική τους συνεύρεση. Ωστόσο, η ίδια δεν δέχτηκε.

Με την υποψία όμως ότι το αγόρι της δεν θα τηρούσε την υπόσχεσή του, η ανήλικη τότε μαθήτρια έψαξε το κινητό τηλέφωνο του φίλου της. Έκπληκτη διαπίστωσε ότι στην οθόνη του τηλεφώνου υπήρχαν όλα τα ροζ στιγμιότυπα από την ερωτική τους επαφή.

Ακόμα και αν τον παρακάλεσε να τα διαγράψει όλα, εκείνος δεν το έκανε και λίγους μήνες μετά το ζευγάρι χώρισε με πρωτοβουλία της κοπέλας. Όπως η ίδια ισχυρίζεται στην αγωγή της, το αγόρι φάνηκε εκνευρισμένο από την απόφασή της.

Λίγους μήνες μετά που παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο ο νεαρός, η 16χρονη πληροφορήθηκε από φίλους του πρώτου ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο βίντεο που τη δείχνει να κάνει έρωτα. Ένα από τα άτομα που το είχε ήταν μία συμμαθήτριά της, εις βάρος της οποίας έχει επίσης κατατεθεί αγωγή για τη διακίνηση του βίντεο.


http://polyeleos.blogspot.com/2010/11/16.html
Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/01/16.html#ixzz1AHRjDgcG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου