'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Μπήκε στα μπουζούκια... με την καραμπίνα στα χέρια!!!!

Α
ρνήθηκαν να της δώσουν ποτό... και μπήκε μέσα στο κατάστημα με μία καραμπίνα και απειλούσε τους πάντες! 

Ο λόγος για μία γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή της Ναυπάκτου, η οποία... δεν δίσταζε στο παραμικρό (όπως αποδείχθηκε)!

Γύρω στις 5 τα ξημερώματα (παραμονές Χριστουγέννων) μπήκε σε γνωστό διασκεδαστήριο της περιοχής μαζί με την παρέα της, για να πιουν ποτό!

Η γυναίκα είναι διαζευγμένη, διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή και μάλιστα διαθέτει και καλλιτεχνική φλέβα αφού πολλές φορές τραγουδά! Φαίνεται, όμως, πως εκείνη τη νύχτα ήταν αποφασισμένη να τους... χορέψει όλους στο ταψί!

Η 45άρα (περίπου) γυναίκα με την παρέα της κάθισαν σε ένα τραπέζι και παρήγγειλαν ποτά! Αλλά ο σερβιτόρος αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει λέγοντάς τους πώς θα έπρεπε να πάρουν μπουκάλι και όχι ξεχωριστά ποτά! Η γυναίκα άρχισε να του εξηγεί πως... δεν πίνουν όλοι ουίσκι και πως ούτως ή άλλως το πρόγραμμα του καταστήματος ήταν στο τέλος του, οπότε θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει σερβίροντάς τους μεμονωμένα ποτά, ένα στον καθένα. 

«Δεν έχουμε αντίρρηση να πιούμε, δεν είμαστε τζαμπατζήδες, απλώς δεν θέλουμε μπουκάλι», επέμενε η γυναίκα, αλλά ο σερβιτόρος είχε εντολές τις οποίες τηρούσε κατά γράμμα! Η συζήτηση άρχισε να παίρνει... άγριες διαστάσεις, η μία κουβέντα έφερνε την άλλη, και η γυναίκα αποφάσισε να αλλάξει το τροπάριό της!


Κάποια στιγμή έκπληκτοι οι υπόλοιποι θαμώνες την βλέπουν να σηκώνεται από το τραπέζι, να βγαίνει γρήγορα έξω από το νυχτερινό κέντρο και να επιστρέφει με μία καραμπίνα στα χέρια και με την ανάλογη έκφραση αποφασιστικότητας στο πρόσωπό της. Κάποιοι τα έχασαν, οι φίλοι της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, όμως, εκείνη έδειχνε έτοιμη για όλα. 

Είχε νιώσει προσβεβλημένη και αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα! Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αλλά και οι σερβιτόροι προσπαθούσαν να καλυφθούν, το ίδιο και κάποιοι από τους θαμώνες, τελικά η γυναίκα πείσθηκε από την παρέα της να επιστρέψει στο αυτοκίνητο και να φύγουν. 


Γλίτωσε το αυτόφωρο
Μόλις η μαινόμενη 45άρα μπήκε στο όχημά της, οι πελάτες αλλά και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού «αναστέναξαν» ανακουφισμένοι από αυτό που θα μπορούσε να συμβεί! Η γυναίκα πάντως γλίτωσε την αυτόφωρη διαδικασία, αν και δεν καταφέραμε να μάθουμε αν έχει μηνυθεί από τον καταστηματάρχη. 


Το γεγονός πάντως αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών! Δεν είναι και λίγο να βρίσκεσαι στα μπουζούκια να σε σημαδεύει η «Καλάμιτι Τζέιν» με την καραμπίνα της! 


 http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου