'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο ληστής έκανε τον νταή στην 75χρονη, αλλά βρήκε τον μάστορά του από τον περιπτερά!!!!

Στην φωτογραφία ο 34χρονος περιπτεράς με το κίτρινο γκλοπ αντιμετώπισε το ληστή με τη λόγχη.

Χθες το πρωί στις 9.30΄ ένας ληστής φορώντας κουκούλα μπήκε στο σπίτι 75χρονης στην οδό Πανουργιά στο κέντρο της Λαμίας και με την απειλή μαχαιριού της πήρε 260 ευρώ και εξαφανίστηκε.


Στις 12.10΄ο ίδιος δράστης, σύμφωνα με τις περιγραφές, έκανε απόπειρα ληστείας σε περίπτερο της οδού Εκκλησιών, αλλά για κακή του τύχη, βρήκε τον μάστορά του από τον 34χρονο ιδιοκτήτη, που αντιστάθηκε και τον έτρεψε σε φυγή.


Διαβάστε πως περιέγραψε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου την περιπέτειά του, που παρά τη μεγάλη λόγχη που κρατούσε ο ληστής και τον αρχικό αιφνιδιασμό, κατάφερε με τη βοήθεια ενός γκλοπ που είχε στο περίπτερο να τον τρέψει σε φυγή.


<<Άνοιξε ξαφνικά η πόρτα και ακούω μια φωνή να λέει:
"Ληστεία, τα λεφτά γρήγορα". Γυρίζω και βλέπω ένα νεαρό με μαύρη κουκούλα να κρατάει μια ξιφολόγχη και να με απειλεί. Πριν καταλάβω τι γίνεται, δέχομαι μια γροθιά στο πρόσωπο.


Με το ένα χέρι άρπαξα το γκλοπ και με το άλλο το χέρι του ληστή. Αυτός προσπαθούσε να με καρφώσει και εγώ τον χτυπούσα με το γκλοπ. Τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα μου φάνηκαν αιώνες. 

Ο ληστής ακούγοντας φωνές κάποιων που πλησίαζαν, τράπηκε σε φυγή. Περίμενα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όχι μέρα μεσημέρι. 

Η αστυνομία ήρθε αμέσως, και η ομάδα ΔΙΑΣ και η Ασφάλεια, αλλά είχε προλάβει να εξαφανιστεί προς τα στενά των Αγίων Θεοδώρων>>



http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου