'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η Κίνα θα κατασκευάσει υπερπολυτελές ξενοδοχείο 7 αστέρων!!!

Το ξενοδοχείο θα ανεγερθεί στο Μεντούγκου, στα δυτικά προάστια του Πεκίνου, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων... από το κέντρο της κινεζικής πρωτεύουσας.

Η Κίνα, σε συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία, σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο επτά αστέρων που θα κοστίσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια και θα βασίζεται στον πύργο του Ντουμπάι, το Μπουρζ Χαλίφα, το ψηλότερο κτήριο του κόσμου.


Το ξενοδοχείο θα ανεγερθεί στο Μεντούγκου, στα δυτικά προάστια του Πεκίνου, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το κέντρο της κινεζικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Morning Post που βασίζει το δημοσίευμά της στις αποφάσεις μιας συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου.


Τοπικός αξιωματούχος, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει τέτοιο σχέδιο υποστηρίζοντας πως το κόστος θα το επωμιστεί εξ ολοκλήρου το Ριάντ. Δεν εξήγησε πάντως γιατί ένα τόσο φιλόδοξο οικοδόμημα θα κατασκευαστεί σε μια αγροτική περιοχή που δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές.


Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο κινεζικός ουρανοξύστης θα έχει ως πρότυπο τον περίφημο πύργο Μπουρζ Χαλίφα, ύψους 828 μέτρων.
Τα επτά αστέρια δεν αναγνωρίζονται επισήμως για την κατάταξη των ξενοδοχείων αφού οι «βαθμοί» που παίρνουν σταματούν στα πέντε αστέρια. Όμως ορισμένα υπερπολυτελή ξενοδοχεία διεκδικούν αυτό το χαρακτηρισμό. Μεταξύ αυτών είναι το Μπουρζ αλ Αράμπ στο Ντουμπάι και το Πανγκού του Πεκίνου.



newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου