'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Νέα επεισόδια στο Μενίδι για το θάνατο της 7χρονης από το μέλος της ΔΙΑΣ

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μενίδι, όπου γίνεται η πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο... της 7χρονης, την οποία παρέσυρε με τη μηχανή που οδηγούσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της «αστυνομοκρατίας» στο Μενίδι πραγματοποίησε ομάδα μερικών εκατοντάδων διαδηλωτών το απόγευμα της Παρασκευής.


Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας, με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Τετάρτης, όταν ένα 7χρονο κοριτσάκι Ρομά παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.


Η αστυνομική παρουσία στην περιοχή ήταν κάτι περισσότερο από… διακριτική, καθώς μόνο οι άνδρες της Τροχαίας βρίσκονταν στο σημείο, για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, καθώς οι διαδηλωτές διέρχονταν απ’ όλους τους κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου.


Περνώντας από το δημαρχείο, διαδηλωτές έσπασαν εξωτερικά τζάμια του κτιρίου, μία στάση λεωφορείου και ένα καρτοτηλέφωνο.


Στη συνέχεια, η πορεία κατέληξε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του το άτυχο κοριτσάκι. Οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, τιμώντας τη μνήμη της μικρής Ρομά, ενώ στη συνέχεια πήραν το δρόμο της επιστροφής για την κεντρική πλατεία, εν μέσω φλεγόμενων κάδων σκουπιδιών και έντασης, όταν πέρασαν από τους καταυλισμούς των τσιγγάνων.



newsday
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου