'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Εγκατέλειψαν νεογέννητο βρέφος σε βαλίτσα.....

Ένα βρέφος –κορίτσι μόλις 24 ωρών ντυμένο με ένα πουλόβερ βρέθηκε χτες το απόγευμα, διπλωμένο μέσα σε συμπιεσμένο υπνόσακο...  

και σε μια μικροσκοπική βαλίτσα που εγκαταλείφτηκε κοντά σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη του Αμβούργου της Γερμανίας, δήλωσε υπεύθυνος της Γερμανικής αστυνομίας σήμερα, καθώς ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας
περαστικός ειδοποίησε το θυρωρό του ξενοδοχείου στον αφύλακτο αποθηκευτικό χώρο των αποσκευών. Εργαζόμενοι του ξενοδοχείου άνοιξαν τη μαύρη βαλίτσα η οποία περιείχε είδη ένδυσης και την ξανάκλεισαν. Αργότερα, ο πορτιέρης του ξενοδοχείου άκουσε εξαντλημένο κλάμα, που προερχόταν μέσα από την βαλίτσα. Ανοίγοντας διαπίστωσε με έκπληξη πως ένα βρέφος βρισκόταν μέσα σε αυτήν, επιμελώς κρυμμένο ανάμεσα στα ρούχα. Ειδοποίησε την αστυνομία αμέσως. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως ήταν υγιέστατο αλλά λιποβαρές (2,200κιλά και 0,45 εκατοστά).


Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο ομφάλιος λώρος ήταν δεμένος πρόχειρα με ένα νήμα πλεξίματος-πιθανόν να γεννήθηκε χωρίς ιατρική βοήθεια- και αναζήτησαν μέσω ανακοινώσεων τη συνδρομή κάποιων που θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Bild


«Το βρέφος θα μπορούσε εύκολα να είχε πεθάνει από ασφυξία ή - ακόμα κι αν ήταν καλοντυμένο – να οδηγηθεί σε θάνατο από το ιδιαίτερο ψύχος των ημερών» δήλωσε ο επικεφαλής της πτέρυγας νεογνών του Altona Pediatric Hospital, Axel von Wense.


newsbomb.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου