'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Θα μπουν τσάμπα στα λεωφορεία!!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη έχουν εξαγγείλει για αύριο Σάββατο, στις 11:30 το πρωί, ομάδες πολιτών, που αντιδρούν στις προγραμματισμένες αυξήσεις εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.).

Οι πολίτες σχεδιάζουν να επιβιβαστούν μαζικά σε αστικά λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προγραμματισμένες αυξήσεις των κομίστρων, που -όπως υποστηρίζουν- φτάνουν ακόμη και στο 180%.


Τη συγκέντρωση διοργανώνουν οι επιτροπές «Ακρίβεια Stop», από κοινού με τις Πρωτοβουλίες Κατοίκων Τούμπας και Δυτικών Συνοικιών και την ομάδα «Free Bus». Αντίστοιχη κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί και στις 30 Δεκεμβρίου, όταν οι πολίτες είχαν επιβιβαστεί σε δύο λεωφορεία, στα οποία ανήρτησαν πανό που έγραφαν: «Ο.Α.Σ.Θ.: Η ληστεία του χειμώνα. Αυξήσεις έως 180%. Πάρτε πίσω το χαράτσι».


Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες αντιδρούν στην κατάργηση του δικαιώματος μετεπιβίβασης με το βασικό εισιτήριο, αλλά και στην αύξηση της τιμής του, σε 0,80 ευρώ (0,60 σήμερα). Επίσης, διαμαρτύρονται για την αύξηση σε 0,90 ευρώ (από 0,60), του εισιτηρίου που επιτρέπει τη μετεπιβίβαση προς μόνο μία κατεύθυνση. 



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου