'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών μετατρέπονται στρατόπεδα....!!

Tη χρήση στρατοπέδων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τις στρατιωτικές υπηρεσίες, για τις ανάγκες εγκατάστασης των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών προβλέπει τροπολογία στο σχέδιο νόμου για το άσυλο που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά παρέκκλιση των υφιστάμενων πολεοδομικών διατάξεων για επισκευές, βελτιώσεις και αναγκαίες πρόσθετες εγκαταστάσεις σε αυτά, ώστε να καθίστανται κατάλληλα για τη φιλοξενία των υπηκόων τρίτων χωρών που υπόκεινται στη διαδικασία επιστροφής.

Την τροπολογία συνυπογράφουν οι συναρμόδιοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

"Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει πέρασμα λαθρομεταναστών"

«Η Ελλάδα δεν αποτελεί λύση για όσους έχουν προβλήματα στις χώρες τους, ούτε μπορεί να γίνει πέρασμα για παράνομη είσοδο στα άλλα κράτη της Ευρώπης, γιατί κάτι τέτοιο θα έστρεφε όλη την Ευρώπη εναντίον μας», δήλωσε στο Al Jazeera o Χρήστος Παπουτσής. 



http://epirusgate.blogspot.com/2011/01/blog-post_9698.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου