'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΗΛΕΙΑ: Εκλεψαν μέχρι και τα χρυσόψαρα!!!

Α
υτό που συμβαίνει στην Ηλεία δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλη τη χώρα. 

Στη Γαστούνη, οι διαρρήκτες μπήκαν σε κατάστημα που πουλά οικόσιτα ζώα και ζωοτροφές.

Μαζί με τα λεφτά πήραν τα καναρίνια και τα χρυσόψαρα! 

Στο σημερινό «μενού» των κλοπών την τιμητική τους είχαν και τα πλυντήρια ρούχων & πιάτων. 

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς πλέον με τους κλέφτες που κυκλοφορούν στην Ηλεία. Και αν σε προηγούμενη ανάρτηση γράφαμε για δύο είδη κλεφτών, ένα περιστατικό έρχεται να ανατρέψει τα παραπάνω και να μας κάνει κυριολεκτικά να απορούμε με τα όσα συμβαίνουν. 

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα πώλησης ζώων και ζωοτροφών στη Γαστούνη και πήραν 30 καναρίνια και 20 χρυσόψαρα! Η αξία τους ανέρχεται σε 1400 ευρώ, ενώ οι δράστες άδειασαν και το ταμείο του καταστήματος που περιείχε 150 ευρώ. 

Σε δύο άλλες περιπτώσεις οι κλέφτες έφυγαν με ισάριθμα πλυντήρια ρούχων και ένα πιάτων. Στην πρώτη στην παραλία της Σπιάντζας, οι διαρρήκτες έσπασαν τον αφαλό της κλειδαριάς της πόρτας εξοχικής οικίας και πήραν ένα πλυντήριο ρούχων και ένα πλυντήριο πιάτων, μαζί με διάφορα οικιακά σκεύη αξίας 2.000 ευρώ. Στο Αλποχώρι, έκλεψαν ένα πλυντήριο ρούχων αξίας 400 ευρώ, είδη ένδυσης, κλινοσκεπάσματα, εργαλεία, κιάλια και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. 

Οι κλοπές πετρελαίου από φορτηγά συνεχίζονται, μέρες που είναι. Στην Κρέστενα άγνωστοι άνοιξαν το ρεζερβουάρ απορριμματοφόρου του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρέστενας και πήραν 200 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, αξίας 280 ευρώ. 


http://dete.gr/news.php?article_id=20458

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου