'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ!!!

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους επίδομα δεν το είχαμε ξανακούσει, ούτε καν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει.

Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι συμπολίτες μας είδαν το δώρο τους να συρρικνώνεται ή να εξαφανίζεται με πρόσχημα της κυβέρνησης τη μείωση του δημόσιου χρέους, στη συγκεκριμένη τράπεζα οι υπάλληλοι όχι μόνο δεν έχασαν ούτε ευρώ από το δώρο τους, αλλά πήραν και επίδομα γαλοπούλας.

Κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι τα 74 ευρώ δεν είναι πολλά. Εγώ θα ρωτήσω αν περιλαμβάνεται και η γέμιση στην τιμή... Έχει ακριβύνει το κουκουνάρι τελευταία... 
Η τράπεζα αυτή είναι δημόσια, γιατί άραγε δεν είχαμε περικοπές εκεί? Και λογικό επακόλουθο να υπάρξει και επίδομα λαγάνας την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και επίδομα οβελία το Πάσχα...
Πως μετά να μην εξοργίζεται ο απλός πολίτης που βλέπει μέρα με τη μέρα τα εισοδήματά του να εξαφανίζονται και τα πάντα γύρω του να ακριβαίνουν? Αυτή είναι ισότητα κύριε Γιωργάκη μας? Να τα παίρνετε μόνο απ' τους φτωχούς? Μετράτε μέρες, το 'χετε καταλάβει?

ΥΓ: Για να μην αδικούμε τους εργαζόμενους στην συγκεκριμένη τράπεζα: Πάλεψαν με νύχια και με δόντια οι άνθρωποι για να βρουν αυτήν την δουλειά, καθώς έβαλαν το καλύτερο μέσο που είχαν...και τελικά τα κατάφεραν. ΕΥΓΕ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πράσινος βουλευτής κάνει συχνά τη βολτίτσα του επισκέπτοντας πολλούς διευθυντές.. 
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

http://skandalistes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου