'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε 3χρονο αγοράκι....

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύτηκε προ λίγων ημερών ένα 3χρονο αγοράκι που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί, μπροστά στον ναό του Αγίου Νικολάου Bόλου.

Το παιδί βρισκόταν στην οδό Ερμού μαζί με τους γονείς του. Ο μικρός είχε πεινάσει και ο πατέρας του τού αγόρασε ένα σνακ. Γύρω τους, όμως, τριγύριζε ένας αδέσποτος σκύλος, ο οποίος είχε βάλει στόχο το κολατσιό του παιδιού, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί και να το δαγκώσει στην πτέρνα.


Οι σκηνές που ακολούθησαν φάνταζαν ότι ξεπρόβαλλαν από ταινία. Ο σκύλος είχε καρφώσει τα δόντια του στην πτέρνα του παιδιού και ο πατέρας, από την πλευρά του, το είχε αρπάξει στην αγκαλιά του. Πατέρας και σκύλος ουσιαστικά «μάλωναν» για το αγοράκι.


Το δάγκωμα του σκύλου ήταν τόσο δυνατό, ώστε το σημείο της επίθεσης γέμισε από αίματα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε στρέψη του ποδιού του μικρού αγοριού.

Σοκαρισμένος ο πατέρας, μόλις κατάφερε να σώσει το παιδί από το αδέσποτο σκυλί, το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το τραύμα του μικρού θεωρήθηκε αρκετά δύσκολο, γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περίπου τέσσερις ημέρες.


Η επίθεση αυτή προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του παιδιού και κυρίως στο ίδιο, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ένα πολύ βίαιο περιστατικό και σημειώνουν πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή συνεχώς εντείνεται.


Πηγή: taxydromos
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου