'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Κ. Καραμανλή

Πλήθος πολιτικού –και όχι μόνο- κόσμου παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.  

Ανάμεσά τους... 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Ιωάννης Γρίβας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ (Βαρβιτσιώτης, Παυλόπουλος, Λιάπης, Σιούφας, Μολυβιάτης, Μεϊμαράκης, Ζαγορίτης, Παλαιοκρασάς, Τραγάκης, Αντώναρος, Τζίμας, Γκιουλέκας, Ιωαννίδης, Καλαφάτης, Αναστασιάδης, Καράογλου, Ράπτη), καθώς και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Στην τελετή, κυριάρχησαν οι αναφορές στο έργο, την προσφορά και την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ξεκίνησε ως νεωτεριστής πολιτικός. Στη συνέχεια έγινε εθνάρχης. Και σήμερα είναι σύμβολο», υπογράμμισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Επισήμανε τον ενωτικό ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολίτευση, τόνισε πως η ΝΔ τιμά την παρακαταθήκη του.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, σημείωσε ότι εκτός από σύμβολο εθνικής ενότητας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν και ο ηγέτης της αντίπαλης πολιτικής παράταξης για δεκαετίες. «Έχει, λοιπόν, πολύ μεγάλη σημασία όχι απλά και μόνον ο τυπικός λόγος σεβασμού και τιμής, αλλά και η ιστορική αξιολόγηση της άλλης πλευράς».


Στην τελετή παρευρέθηκαν ακόμη, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αγγελος Κολοκοτρώνης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης.


Παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.







zougla
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου