'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αθήνα και Λευκωσία τα δίνουν όλα στους εβραίους!!!

Μυρίστηκαν λεφτά οι εβραίοι και προσπαθούν να πέσουν με τα μούτρα στη μάσα, μετά την οριοθέτηση της ΑΟΖ Κύπρου-Ισραήλ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισραηλινή εταιρεία DELEK, η οποία ελέγχεται από τον Ισραηλινό πολυεκατομμυριούχο Yitzhak Tshuva και συνεργάζεται με την αμερικανική NOBLE ENERGY, συζητά με τη Λευκωσία την ανέγερση τερματικού σταθμού φυσικού αερίου, που θα κοστίσει κάτι λιγότερο από ένα δις ευρώ.
Αυτό θα γίνει στο Βασιλικό, όπου θα μεταφέρεται με διασωλήνωση υγροποιημένο φυσικό αέριο από το Ισραήλ και απ' εκεί με πετρελαιοφόρα στη Δυτική Ευρώπη. Το ζήτημα εδώ είναι η ασφάλεια, καθώς οι αραβικές χώρες της περιοχής έχουν ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι αμφισβητούν τη συμφωνία, η οποία υπεγράφη με την ένθερμη στήριξη και προτροπή της Αθήνας. Οι Ισραηλινοί θεωρούν ότι κατ' αυτόν τον τρόπο, περιορίζεται ο κίνδυνος επίθεσης ή σαμποτάζ εναντίον του σταθμού.
Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου, γνωστά ως Leviathan και Τamar, ανέρχονται σε 25 τρις κυβικά πόδια και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τα μεγαλύτερα του είδους τους που έχουν εντοπιστεί σε παγκόσμια κλίμακα. Αποτελούν δε, το μήλον της έριδος, με τα αραβικά κράτη (αλλά και την Άγκυρα, που φωνάζει για την «εξαίρεση» των Τουρκοκυπρίων από τη συμφωνία), να κατηγορούν Λευκωσία και Ιερουσαλήμ για οικειοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών τους... Μάλιστα, Λίβανος και Χεζμπολάχ έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του Ισραήλ, για να κρατηθεί μακριά από τα κοιτάσματα.
Σύμφωνα μάλιστα με τον κυπριακό Τύπο, «περσινή μελέτη του Οργανισμού Γεωλογικών Επισκοπήσεων των ΗΠΑ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου υπάρχουν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα φυσικού αερίου 122 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδιών, κατά δέκα φορές περισσότερα από τα εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα που υπάρχουν στα βρετανικά χωρικά ύδατα της Βόρειας Θάλασσας».
Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί κρούουν τη θύρα του άλλου όψιμου συμμάχου τους, της κυβέρνησης της Αθήνας, ζητώντας μεταφορά του φυσικού αερίου μέσω Ελλάδας και από εκεί με πετρελαιοφόρα στη Γηραιά Ήπειρο. Οι πιέσεις των Ισραηλινών βρίσκουν ανταπόκριση, λένε οι πληροφορίες μας, καθώς η Ελλάδα «αναβαθμίζει» συνεχώς τις σχέσεις της με τους σιωνιστές κερδοσκόπους. Συνεκμετάλλευση με την Τουρκία, συνεκμετάλλευση και με το Ισραήλ...


elkosmos
http://gianniotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_8089.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου