'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Έλεος! Διέκοψε την μετάδοση ο «καπετάνιος»επειδή ο σπίκερ είπε ότι δεν ήταν πέναλτι του ΠΑΟ!!!

Όσοι απορήσατε γιατί μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σισέ, η μετάδοση της Nova διακόπηκε για λίγα λεπτά υπάρχει εξήγηση και λέγεται… Γιώργος Βαρδινογιάννης…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



"Πού το είδες ότι δεν ήταν πέναλτι; Αφού του πήρε τα πόδια", φέρεται να είπε ο "Καπετάνιος" για τη φάση με πρωταγωνιστές τον Νίνη (που έπεσε) και τον Θεοδωρέλλη (που τιμωρήθηκε με τον καταλογισμό του πέναλτι από τον Μήτσιο). Μάλιστα, κάποιοι λένε πως άπλωσε και χέρι στον Άγγελο Στυλιάδη, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί!


Ο σχολιαστής της συνδρομητικής είχε διαφορετική άποψη ("δεν φαίνεται να τον βρίσκει ο αμυντικός της Καβάλας, φαίνεται να μην υπάρχει κάτι αντικανονικό", είπε) και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ...πήρε φωτιά, θυμίζοντας σε όλους τους περίφημο "Ρίνγκο" της 10ετίας του ΄80 και του ΄90, όταν ήταν πρόεδρος στο τριφύλλι.


Λέτε να προετοιμάζει επική επιστροφή; Πάντως, οι λιγοστοί οπαδοί που βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, τον χειροκρότησαν για την ενέργειά του!


Επί της ουσίας, το "ντου" προκάλεσε την 5λεπτη διακοπή του σχολιασμού της μετάδοσης, την οποία ο σχολιαστής απέδωσε σε "τεχνικό πρόβλημα" κατά την επιστροφή του!




sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου