'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Οι Γερμανοί αγαπούν τους Έλληνες»

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, αν και έχει κατακτήσει το διεθνές μουσικό στερέωμα πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων, δεν έχει χάσει την απλότητά της και μέσα της κρατά το κοριτσάκι που ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή σε ηλικία δεκατριών χρόνων και κατέπληξε τα πλήθη.

Ο λόγος για τη Βίκυ Λέανδρος που έδωσε συνέντευξη στην «Espresso της Κυριακής».


- Φαίνεται ότι λείπετε πολύ από το ελληνικό κοινό, αν κρίνω από την αθρόα προσέλευση του κόσμου. Μέχρι και όρθιοι παρακολούθησαν το κοντσέρτο σας.


Μου αρέσουν οι live εμφανίσεις και θέλω να είμαι κοντά στο ελληνικό κοινό, αλλά είναι θέμα οργανώσεων. Αλλά τώρα που από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο θα πραγματοποιήσω την τουρνέ «Τριάντα πέντε χρόνια ευρωπαϊκά κοντσέρτα», θα ήθελα να κλείσω αυτήν την περιοδεία στο Ηρώδειο. Να είναι ο τελευταίος σταθμός μου η Ελλάδα.


- Κάνετε αγώνα από τη Γερμανία όπου ζείτε για την Ελλάδα. Αντιμετωπίσατε και την Άνγκελα Μέρκελ και μιλήσατε για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, σε μια προσπάθεια να αλλάξετε τη γνώμη που έχουν για εμάς οι Γερμανοί.


Είπατε κάτι που δεν είναι σωστό. Να αλλάξω τη γνώμη που έχουν οι Γερμανοί για τους Έλληνες. Οι Γερμανοί έχουν πάρα πολύ καλή γνώμη και αγαπούν τους Έλληνες. Όλες αυτές οι αρνητικές απόψεις που προβλήθηκαν κατά της χώρας μας ήταν από ορισμένα έντυπα που ξεπέρασαν τα όρια που έπρεπε και έγραψαν ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες ή ότι όλοι οι Έλληνες είναι κοράκια. Αλλά στις μεγάλες εφημερίδες, ακόμη και στην «Bild», τα σχόλια ήταν επαινετικά.


Ο γερμανικός λαός δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Ισα ίσα, τώρα έχει αλλάξει η γνώμη όλων για τις χώρες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Ακόμη και η Μέρκελ στη γερμανική Βουλή δήλωσε ότι πρέπει να κρατήσουμε για όλες τις χώρες το ευρώ και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Και η θέση της επ' αυτού είναι ξεκάθαρη. 



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου