'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"Αποβλάκωσις των Ελληνοπαίδων" ο πραγματικός στόχος πίσω από την κατάργησι της Ιστορίας

Η AΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ

Στο βιβλίο του γέλιου και της λήθης του Μίλαν Κούντερα με πύρινα, θα έλεγε κανείς, γράμματα, αναφέρεται τούτο:

"Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να διαγράψεις την μνήμη του...
Να καταστρέψεις την κουλτούρα, τα βιβλία του, την Ιστορία του...
Μετά, να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μία νέα Παιδεία, να επινοήσει μία νέα Ιστορία...
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το Έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμη πιο γρήγορα"!..

Θεωρείται βέβαιον ότι η υπουργός Παιδείας, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο ..."μάθημα".
Όπως, βεβαίως, και ο πολιτικός προϊστάμενός της Γιώργος Π., πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος, εδώ και 15 μήνες. Η δε… φιλοπατρία και των δύο αποδεικνύεται ξεκάθαρα από πλείστα όσα ..."επιτεύγματα" στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας, με πρόσφατο αυτό της καταργήσεως της Ιστορίας από τα υποχρεωτικά μαθήματα στα σχολεία μας.
Όπως επίσης θεωρείται βέβαιον ότι απώτερος σκοπός του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ αυτού είναι η μετατροπή της Ελλάδος σε ένα διεθνές ξενοδοχείο, όπου οι μεν – αναρρίθμητοι πλέον – λαθρομετανάστες νομιμοποιούμενοι και μεταποιούμενοι σε Έλληνες πολίτες, θα διαβρώσουν, βαθμιαίως, τα ελληνικά ήθη και έθιμα, οι δε νεώτεροι Έλληνες, σε ελάχιστα έτη, θα γνωρίζουν πολύ περισσότερα για την Ιστορία των Αφγανών, των Πακιστανών, των Σομαλών και όλων των άλλων εμιγκρέδων στη Χώρα μας, παρά για την δική του Ιστορία.
Είτε για την Αρχαία, είτε για τη νεωτέρα Ελλάδα.
Θα είναι πανεύκολο τούτο, αφού, ποιό από τα Ελληνόπαιδα θα προσπαθήσει να μάθει για το παρελθόν του, όταν το μάθημα της Ιστορίας καταστεί… προαιρετικό;
Γνωστού όντος, μάλιστα, ότι το κάθε παιδί αποφεύγει τους… περιττούς κόπους, ήτοι το να ασχοληθεί με την Ιστορία, θα είναι σαν να του λες να ανέβει στα Ιμαλάια, ενώ μπορεί να τα αποφύγει.
Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν γνωρίζει μόνον αυτό. Πολύ καλά – όπως και ο πολιτικός της προϊστάμενος – έχει σχεδιάσει όχι μόνον την εξάλειψι της ιστορικής μνήμης στα παιδιά μας, αλλά την μεταβολήν τους, συν τω χρόνω, σε άβουλα ανθρωπάρια στα οποία ό,τι του λες να το χάφτουν αμέσως ως μοναδική αλήθεια για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους.
Θα τους λες, επί παραδείγματι, ότι οι εξ Ανατολών γείτονες ή λίγο πιο κάτω οι Εβραίοι είναι κάτι… καλοί άνθρωποι που ανέκαθεν ήθελαν και θέλουν το καλό μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλουν να μοιραστούμε μαζύ τους, το Αιγαίο και τα νησιά μας.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τους βόρειους γείτονές μας που ανέκαθεν καραδοκούν πώς θα υφαρπάσουν τμήματα της Εθνικής Κυριαρχίας μας.
Ακόμη θα τους λες, αφού στον εγκέφαλό τους δεν θα υπάρχουν τα ιστορικά δεδομένα της υπεροχής του Ελληνικού Πολιτισμού, ότι είναι καλλίτερο να πιστεύουν στα… "ιδεώδη" μιας διεθνούς κοινωνίας, ότι οι αρετές της Ελληνικής Φιλοσοφίας και Θρησκείας είναι… "εθνικιστικά μιάσματα" που διαβρώνουν την πορεία τους προς τον στόχο της Παγκοσμιοποιήσεως.
Στόχος που δεν είναι άλλος από αυτόν της μεταβολής του Σκεπτόμενου Ανθρώπου, σε ένα είδος ρομπότ που, αδιαμαρτύρητα, θα εκτελεί τις εντολές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Η κυρία Διαμαντοπούλου – όπως και ο πολιτικός της προϊστάμενος – γνωρίζει πολύ καλά πως όταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν έχει μέτρο συγκρίσεως και κρίσεως (…και αυτό επιτυγχάνεται όταν το παιδί δεν έχει μνήμη γεγονότων για να κρίνει) καταντά στείρος και εν πάση περιπτώσει έτοιμος να αποδεχθεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θεωρία και Αρχή εσύ του επιβάλεις.
Συνδυαζομένης αυτής της βλακώδους, πλέον, καταστάσεως του εγκεφάλου, με τον καθημερινό βομβαρδισμό που υφίσταται ο πας είς από την Τηλεόρασι σε σχέσι με την Δεισιδαιμονία, το Ποδόσφαιρο, την Ομοφυλοφιλία, το εύκολο κέρδος, το Έγκλημα κ.λ.π., εύκολα γίνεται κατανοητό ότι ο φέρων αυτό τον εγκέφαλο αποβλακώνεται εντελώς!..
Κι εσύ που κάθεσαι πιο πέρα ως καραγκιοζοπαίκτης αυτών των… σκιών ανθρώπων, γνωρίζοντας και Ιστορία και Ψυχολογία, κάνεις ό,τι θέλεις εις βάρος τους και φυσικά εις όφελός σου. Κατευθύνεις την "αγέλη" όπου θέλεις και της επιβάλεις ό,τι θέλεις.
Εν συντομία: Η κυρία Διαμαντοπούλου – όπως και ο πολιτικός της προϊστάμενος – φαίνεται ότι δεν πιστεύει στην έννοια "Έθνος" και επί συστηματικής βάσεως προσπαθεί να καταντήσει άβουλα όντα τα νεώτερα Ελληνόπαιδα.
Πράγμα που ακραδάντως πιστεύει και ο κύρης – αφέντης Γιώργος Π., αφού επανειλημμένως έχει δηλώσει ότι είναι πολέμιος της Εθνικής Κυριαρχίας, του Έθνους Κράτους και εν πάση περιπτώσει ότι είναι πιστός θεράπων της Παγκοσμιοποιήσεως. Και οι δύο μαζύ απέχουν κάθε θεωρίας και Αρχής που έχει σχέσι με αυτά που κράτησαν το Ελληνικό Έθνος όρθιο στους αιώνες που προηγήθησαν.
Γι’ αυτόν, εξ άλλου, τον λόγο η κυρία Διαμαντοπούλου έχει εγκαταστήσει στο Υπουργείο που διευθύνει πρόσωπα όπως οι κυρίες Δραγώνα, Ρεπούση, Φραγκιαδάκη, ο κύριος Πανάρετος και οι λοιποί … Καππαδόκες, ώστε όλοι μαζύ να χτίσουν μία Ελλάδα που μόνον κατ’ όνομα θα έχει σχέσι με το παρελθόν.
Πρόκειται για ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ελληνική Παιδεία!..
Και δυστυχώς διά του τρόπου αυτού έρχεται να ικανοποιηθεί ο σχετικός, μύχιος, πόθος του Χένρυ Κίσσινγκερ που, ως γνωστόν, προέτρεπε τους ομοϊδεάτες του να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, χτυπώντας πρώτ’ απ’ όλα την Παιδεία τους.

 
 
http://gianniotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_4670.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου