'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Τη γειτονιά του έρωτα» προωθεί ο Μπουτάρης

Τη δημιουργία «γειτονιάς του έρωτα» θα θέσει στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης...

Ο ίδιος είχε τονίσει και στο παρελθόν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης την ανάγκη στέγασης σε συγκεκριμένη, μη κατοικημένη περιοχή, όλων των οίκων ανοχής, που σήμερα βρίσκονται συγκεντρωμένοι γύρω από την οδό Σαπφούς στη Δυτική Θεσσαλονίκη.


Το ζήτημα προέκυψε έπειτα από διαμαρτυρία των κατοίκων και επειδή δεν τηρούνταν οι όροι λειτουργίας, που προβλέπουν συγκεκριμένη απόσταση των οίκων ανοχής από σχολεία και πλατείες.


Αποτέλεσμα των κινητοποιήσεών τους ήταν να μην ανανεωθούν οι άδειες μέχρι να επανεξεταστούν οι συνθήκες λειτουργίας ή να βρεθεί άλλη λύση για τη στέγασή των οίκων ανοχής.


Χθες, αντιπροσωπεία ιερόδουλων επισκέφθηκε τον κ. Μπουτάρη και του εξέθεσε τα προβλήματα που υπάρχουν από τη μη ανανέωση των αδειών.


Ο δήμαρχος υποσχέθηκε να θέσει το θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, προτείνοντας τη δημιουργία της «γειτονιάς του έρωτα» σε περιοχή που θα χωροθετήσει ο Οργανισμός Ρυθμιστικού.


Παράλληλα, θα συναντηθεί και με τους κατοίκους του δυτικού τομέα της πόλης, προκειμένου να ακούσει τις δικές τους απόψεις, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση.


tanea
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου