'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τους κλέβουν στον ύπνο και στην… εκκλησία!!!!

Ούτε στις… εκκλησίες δεν νιώθουν ασφαλείς οι κάτοικοι του Αγρινίου, που πέφτουν θύματα κλοπής με δράστες ακόμη και ανήλικα κοριτσάκια!

Κλοπές, όμως, γίνονται ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, όπου οι κακοποιοί εισβάλλουν πιάνοντάς τους κυριολεκτικά στον ύπνο.
      
Μια 62χρονη γυναίκα που είχε πάει να εκκλησιαστεί στον ναό του Αγίου Αντωνίου στο Αγρίνιο, διαπίστωσε ξαφνικά ότι το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε 30 ευρώ, είχε κάνει… «φτερά» μέσα από την τσάντα της! Αμέσως κάλεσε βοήθεια και στο σημείο έφτασαν άνδρες του Α΄ αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν δυο ανήλικες τσιγγάνες 13 και 14 χρόνων να κινούνται ύποπτα. Πάνω τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα κι έτσι οι δυο μικρές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Αγρινίου, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
     
Οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στην μονοκατοικία ενός 52χρονου παραβιάζοντας το παράθυρο κουζίνας, έπιασαν στον ύπνο ολόκληρη την οικογένεια! Χωρίς να κάνουν τον παραμικρό θόρυβο, ερεύνησαν όλο το σπίτι και έκλεψαν μία  νάιλον τσάντα που περιείχε 2.450 ευρώ, μία γυναικεία τσάντα που περιείχε άλλα 700 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης μετρητών. 


Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν αφήνοντας τους ενοίκους να κοιμούνται τον ύπνο του… δικαίου! Όταν ξύπνησαν, αντιλήφθηκαν την κλοπή και ειδοποίησαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. 


PROTO THEMA
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου