'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αγοράκι στα δόντια αδέσποτου στον Βόλο..!!!

Η  μυρωδιά του σνακ που έτρωγε  ένα αγοράκι μόλις τριών χρόνων σε κεντρική περιοχή του Βόλου, «τρέλανε» ένα πεινασμένο αδέσποτο σκυλί που όρμησε κατά πάνω στο παιδί και το δάγκωσε για να του αρπάξει τον μεζέ! 

Ο πατέρας του αγοριού έδωσε μάχη με τον αγριεμένο σκύλο για να το αποσπάσει από τα σαγόνια του και το μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο!

Ο  αδέσποτος σκύλος τριγύριζε αρκετή ώρα γύρω από το παιδί και τον πατέρα, ώσπου τελικά υπέκυψε στο ένστικτό του και κάρφωσε καρφώσει τα δόντια του στην φτέρνα του τρίχρονου αγοριού! Το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό που ο δρόμος γέμισε αίματα! 


Σοκαρισμένος ο πατέρας, πάλεψε με το σκυλί για να αποσπάσει από τα δόντια του τον γιο του που σπάραζε στο κλάμα από τον πόνο μην μπορώντας να ξεφύγει.

Τελικά, κατάφερε να αρπάξει το αγοράκι στην αγκαλιά του και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύτηκε επί τέσσερις ημέρες, μια και το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό και είχε προκαλέσει στρέψη στο πόδι του μικρού. 


Η επίθεση του πεινασμένου σκύλου προκάλεσε σοκ στην πόλη, όπου το πρόβλημα των αδέσποτων συνεχώς εντείνεται και κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει λύση.


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου