'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

«Το πιθανό ενδεχόμενο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ως κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τώρα ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, διακατέχεται από την αγωνία μήπως το Μέγαρο Μαξίμου τον “αδειάσει”».  

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», στο οποίο ο πρώην υπουργός παραδέχεται για πρώτη φορά ότι εκλήθη για εξηγήσεις πριν από τα Χριστούγεννα από το ΣΔΟΕ για ενδεχόμενη παράβαση φορολογικού κώδικα και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσοχατζόπουλος πέρασε πριν από λίγες ημέρες το κατώφλι του ΣΔΟΕ (ύστερα από εντολή της Δικαιοσύνης) για να δώσει εξηγήσεις. «Κλήθηκα να δώσω διευκρινίσεις μόνο για τον τρόπο της απόκτησης της κατοικίας μου στην οδό Διον. Αρεοπαγίτου, 180 τ.μ., και τίποτε άλλο» αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα. «Πήγα εγώ προσωπικά στο ΣΔΟΕ για να δώσω εξηγήσεις, κάλεσαν εκεί και τη Βίκυ, τη γυναίκα μου, ήρθαν και πήραν κατάθεση και από τη λογίστριά μου, την κυρία Φρόσω Λαμπροπούλου, έκαναν διάφορους ελέγχους, και τώρα περιμένω να ολοκληρωθούν όλες αυτές οι έρευνες».

«Μετά ξέρω τι πρόκειται να κάνω» προσθέτει, υπονοώντας ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής. «Έπαθα από όλη αυτή την ιστορία και τις συκοφαντίες εναντίον μου μεγάλη ζημιά. Αυτή τη στιγμή είμαι όμηρος μιας αλήτικης σκευωρίας. Αλλά ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει». Παράλληλα, προσθέτει ότι δεν μετανιώνει για τον γάμο του στο Παρίσι, που προκάλεσε τόσα σχόλια για το φημολογούμενο κόστος του και ολοκληρώνει την κουβέντα τονίζοντας: «Και ο Στρος Καν είχε παραιτηθεί επειδή τον κατηγόρησαν για ατασθαλίες. Αφού ξεκαθάρισε όμως με τη Δικαιοσύνη, επανήλθε και έγινε πρόεδρος του ΔΝΤ», προσθέτοντας ακόμα ως παράδειγμα την πολιτική δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου και υπενθυμίζοντας στους πρώην «συντρόφους» του ότι μπορεί να ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα, ωστόσο παραμένει «ενεργός στην πολιτική».

Αναφερόμενος στην αγορά του σπιτιού του, υποστηρίζει ότι αγοράστηκε από τη σύζυγό του κυρίως μέσω τραπεζικού δανεισμού. Κατά τον ίδιο, όλα έγιναν με διαφάνεια και έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές τα συμβόλαια και τα έγγραφα.

Πάντως, την ίδια ώρα δύο Κυριακάτικες εφημερίδες προαναγγέλλουν εξελίξεις γύρω από το θέμα του πρώην μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ. Η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κάψτε τώρα τον Άκη» προαναγγέλλει επικοινωνιακή θυσία του πρώην υπουργού και κάνει λόγο για ύπαρξη σχετικής εντολής του πρωθυπουργού προς το ΣΔΟΕ. Η «Real News», από την πλευρά της, κυκλοφορεί με τίτλο «Ψάχνουν τον Άκη σε Κύπρο και ΗΠΑ» και την παρεμφερή αποκάλυψη ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε προθεσμία ενός μηνός στους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να ολοκληρώσουν τους ελέγχους. Πάντως και σε αυτήν την εφημερίδα μιλάει ο κ. Τσοχατζόπουλος, προαναγγέλλοντας αγωγές και τονίζοντας: «Ήθελα και ζητώ τον έλεγχο. Αργούν. Έπρεπε ήδη να έχουν τελειώσει».


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου