'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Αποκλειστικό-Στο νοσοκομείο κατέληξαν 4 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έπειτα από καταδίωξη ληστών τράπεζας στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας,στο νοσοκομείο κατέληξαν 4 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έπειτα από καταδίωξη ληστών τράπεζας στην Ηλιούπολη.

Από ότι μάθαμε οι αστυνομικοί,είναι σε άσχημη κατάσταση.

Το σήμα ήρθε γύρω στο μεσημέρι  και ανέφερε για ληστεία σε τράπεζα της Ηλιούπολης  από περιπολικό της Αμέσου Δράσεως που κατόπιν έρευνας εντόπισαν τους 2 δράστες που είχαν μαύρη ενδυμασία και μαύρα κράνη,οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν με μηχανή (τύπου εντούρο) μαύρου χρώματος.


Στο σήμα ανταποκρίθηκαν  2 μοτοσυκλέτες της μονάδας ΔΙΑΣ που βρισκόταν κοντά στο σημείο.Αμέσως εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών και μαζί με το περιπολικό ακολούθησε καταδίωξη,όμως στο ύψος της ΠΥΡΚΑΛ,οι 2 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ συγκρούστηκαν μεταξύ τους με μεγάλη ταχύτητα.


Αποτέλεσμα και οι οδηγοί αλλά και οι συνοδηγοί των μηχανών να χτυπήσουν σοβαρά.Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρα τα οποία ήρθαν σχετικά γρήγορα.


Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Καθώς επίσης θα γίνει σχετική έρευνα και για τις συνθήκες του ατυχήματος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/4_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου