'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

‘’Το ΝΑΤΟ επιβάλλει να μοιραστούμε το Αιγαίο’’....

«Πρώτιστο καθήκον σήμερα σε αυτές τις επικίνδυνες και εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές, είναι ο αγώνας για την ανεξαρτησία της πατρίδας», τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης μιλώντας στην εκδήλωση των επιστημονικών φορέων ενάντια στο Μνημόνιο, με τον τίτλο « Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους».
 

Διέβλεψε τον κίνδυνο, το ΝΑΤΟ να επιβάλλει στη χώρα μας να μοιραστούμε το Αιγαίο με την Τουρκία, ανησυχία την οποία συνδύασε με την επικείμενη επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, που θα συνοδεύεται, όπως είπε, από Εβραϊκό λόμπι. Μάλιστα, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του newsbomb.gr και τη δήλωση- βόμβα Τούρκου αξιωματούχου
ο κ.Θεοδωράκης, διερωτήθηκε αν αληθεύουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Tί είδους μπίζνες είναι αυτές, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το μισό Αιγαίο στην Τουρκία, τι άλλο θέλουν;"

Η Άγκυρα, συνέχισε, έχει ''μυριστεί'' μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στο τρίγωνο Καστελόριζο, Κύπρος και Κρήτη και έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα, ώστε το Καστελόριζο να εξαιρεθεί από την Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). 
Στρέφοντας τα πυρά του στην κυβέρνηση, την κατηγόρησε για αλαζονεία και προσπάθεια φίμωσής του και εκτίμησε, ότι με το άρθρο 14 του μνημονίου η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία. «Η κυβέρνηση παραδίδει την Ελλάδα στην τρόικα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε πιστούς τοποτηρητές ξένης εξάρτησης όσους υπέγραψαν και στηρίζουν το μνημόνιο ενώ αίσθηση προκάλεσε η πρότασή του για όσους ψήφισαν τις αλλαγές στα εργασιακά.
Θα πρέπει να στηθεί, υπογράμμισε, πυραμίδα στην πλατεία Συντάγματος με τα ονόματα όσων ψήφισαν το νόμο αυτό, με μαύρα γράμματα, και να ονομαστεί «Στήλη της Ντροπής».
''Παράξενη αυτή η χώρα, για να γίνεις ελεύθερος πρέπει να θυσιάζεις τη ζωή σου'', υπερτόνισε ο κ. Θεοδωράκης, που χαρακτήρισε τον αγώνα εναντίον του μνημονίου απελευθερωτικό.
Ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι δεκάδες επιτροπές στην Ελλάδα πήραν το όνομα «Σπίθα» (σ.σ το όνομα της κίνησής του), κατέληξε λέγοντας: «Ελεύθερος είναι ο υπεύθυνος».


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου