'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΗΛΕΙΑ: Λεωφορείο παρέσυρε 2 πεζούς - νεκρός ο ένας.....

Σ
τη παλιά Εθνική οδό, στο τμήμα μεταξύ Γαστούνης και Καβασίλων, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αμαλιάδας παρέσυρε δύο άνδρες, βουλγαρικής υπηκοότητας, που περπατούσαν επί του δρόμου. 

Οπως γράφει το iliatora, το λεωφορείο εκινείτο επί του στενού και κατασκότεινου δρόμου που συνδέει Γαστούνη με Καβάσιλα, με κατεύθυνση προς Γαστούνη. Όπως δήλωσαν επιβάτες στο iliatora.gr, κάποια στιγμή από την αντίθετη κατεύθυνση ήρθε άλλο όχημα, που με τα φώτα του δυσχέρανε ακόμα περισσότερο την ορατότητα του οδηγού. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή στα πλάγια του δρόμου περπατούσαν δύο άνδρες. 

Ο οδηγός, αν και δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχήτυτα, δεν πρόλαβε να τους διακρίνει αλλά ούτε και αυτοί φαίνεται να κινήθηκαν εγκαίρως εκτός δρόμου, με τραγικό αποτέλεσμα να τους χτυπήσει με το δεξί μέρος του οχήματος. 

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα περαστικών στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Όμως ο ένας από αυτούς κατέληξε ελάχιστα λεπτά μετά το δυστύχημα. Ο άλλος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, σοβαρά τραυματισμένος. 

Ο Αμαλιαδίτης οδηγός, συντετριμμένος μετά το δυστύχημα, το μοναδικό που ευχόταν ήταν να 'ναι καλά οι άνθρωποι στην υγεία τους. Δεν είχε πληροφορηθεί ακόμη τα κακά μαντάτα... 


http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου