'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΟΠΑΠ, κρατικό χρήμα και “υπόγειες” διαδρομές..

Με διαδικασίες που διόλου συνάδουν προς τις μεγαλόστομες διακηρύξεις της κυβέρνησης περί διαφάνειας μοιράζουν - όπως καταγγέλλεται - το κρατικό χρήμα στον ΟΠΑΠ. 

 Μάλιστα, παρά τις ερωτήσεις βουλευτών όπως ο Α. Ντινόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, ο αρμόδιος υπουργός Π. Γερουλάνος συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι - όπως αποκάλυψε ο κ. Ντινόπουλος - ο ΟΠΑΠ έφτασε να διαφημίζεται στον ιστότοπο Green Tank, στον οποίο μετέχουν στελέχη του ίδιου του Οργανισμού, αλλά και του ΠΑΣΟΚ! Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαφήμιση «εξαφανίστηκε» αμέσως μόλις ο βουλευτής της Ν.Δ. έφερε το θέμα στη δημοσιότητα. Όπως «εξαφανίστηκαν» και τα ονόματα των συμμετεχόντων σε αυτή την περίφημη δεξαμενή σκέψης για την πράσινη ανάπτυξη (η οποία, σύμφωνα με τους επικριτές της, δεν παρήγαγε και σπουδαία πράγματα στον ένα και πλέον χρόνο από την ίδρυσή της).
Απόσπασμα από παλιότερη ερώτηση του κ. Ντινόπουλου αναφέρει  επί λέξει - τα εξής:

«Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η διαφημιστική πολιτική του ΟΠΑΠ. Αυτή ασκείται από τις διαφημιστικές εταιρίες Cleverbank και Leobernet (διαφήμιση των αριθμό-λαχείων), Fortune ( διαφήμιση των Πάμε Στοίχημα και Προπό Γκολ) και Politics ( για την Εταιρική Προβολή).

Παράγοντες της αγοράς αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν οι διαφημιστικές αυτές εταιρίες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΟΠΑΠ έναντι αμοιβής… 500 ευρώ (!) τον μήνα και με ποιόν τρόπο καλύπτουν τα έξοδά τους.

Ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρίας Cleverbank είναι ο Δημήτρης Τζιώτης. Στέλεχος του Πασοκ που τον Νοέμβριο του 2007 εφέρετο και ως υποψήφιος για την Προεδρία του Πασοκ στις τότε εσωκομματικές εκλογές.

Ο Δημήτρης Τζιώτης ανήρτησε πρόσφατα τον ιστότοπο Green Tank στον οποίο προσφέρει συμβουλές για επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη.
Στον ίδιο ιστότοπο προσφέρει τις πράσινες επενδυτικές συμβουλές του και ο Γιώργος Γανωτής.


Το εκτενές βιογραφικό του Γιώργου Γανωτή ,όμως, στον ιστότοπο Green Tank ,δεν αναφέρει πουθενά την σημερινή εργασία του (!). Δηλαδή ότι είναι νομικός σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

Το ίδιο συμβαίνει και με το βιογραφικό του Δημήτρη Τζιώτη που επίσης υπάρχει στον ιστότοπο Green Tank.

Αμφότεροι αποκρύβουν την εργασιακή σχέση τους με τον ΟΠΑΠ.
Παρόλα αυτά στον συγκεκριμένο ιστότοπο ( Green Tank) κυριαρχεί διαφημιστικό μήνυμα του ΟΠΑΠ.

Τελικώς ο κρατικός τζόγος διαπλέκεται και με την πράσινη ανάπτυξη».


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου