'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

Το φυσάει και δεν κρυώνει γνωστός παρουσιαστής καθώς του επέβαλαν από το σταθμό του συνεργασία με κάποια, την οποία για πολλά χρόνια είχε στο στόχαστρο και απαξίωνε τόσο με την πένα του όσο και μέσω των εκπομπών του.
 

Ο παρουσιαστής θεωρούσε πάντα πως η γυναίκα κέρδιζε θέσεις που δεν της άξιζαν, μόνο χάρη στα σωματικά της προσόντα, αλλά και λόγο των καλών της… επαφών με ανθρώπους των ΜΜΕ, κάτι που είχε υποστηρίξει και δημόσια επιμένοντας πως ο ίδιος δε θα χαράμιζε σε εκείνη ούτε την «καλησπέρα» του.

Να όμως που ήρθε η στιγμή όχι μόνο να την καλοδεχτεί ως συνεργάτιδα αλλά και... να αρχίσει τις φιλοφρονήσεις εκθειάζοντας τα ταλέντα της.Όπως αποκαλύπτει το περιβάλλον του, αυτό τον ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς ο αυθορμητισμός του δε τον βοηθά να προσποιείται και συν τοις άλλοις η συνύπαρξή τους τον έχει κάνει περίγελο στο περιβάλλον του, που ξέρει τις απόψεις του για την κυρία.


Ωστόσο, επειδή το παίζει δυνατός και όπως διαδίδει ο λόγος του στο σταθμό έχει μεγάλη ισχύ, ντρέπεται να παραδεχτεί ότι του τη φόρτωσαν μη αφήνοντάς του περιθώριο για κουβέντα, με αποτέλεσμα να σιωπά.


Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή να κρέμεται κυριολεκτικά από εκείνη, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας, καθώς η σχέση της με ισχυρό στέλεχος του καναλιού την κάνει να έχει αυτή τον πρώτο λόγο, άσχετα αν η ίδια προς το παρόν έχει επιλέξει να έχει μικρό ρόλο...


 
gianniskalaritis
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου