'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Άνθρακας ο θησαυρός που περίμενε η κυβέρνηση από τις Βρυξέλλες

To κλίμα που καλλιεργούσε η Ελληνική Κυβέρνηση σε σχέση με επικείμενες καλές ειδήσεις από την Ευρώπη για την Ελλάδα αποδείχτηκε για άλλη μια φορά υπερβολικό.

Η συνεδρίαση του Eurogroup έδειξε ότι βρισκόμαστε ακόμα μακριά ...

από την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Σταθερότητας, που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πτώση των υψηλών επιτοκίων δανεισμού από τις αγορές.


Έδειξε επίσης ότι το Ευρωομόλογο παραμένει ένα μακρινό όνειρο. Σε ότι αφορά την επιμήκυνση της αποπληρωμής των ελληνικών δανείων υπήρξε μία καταρχήν απόφαση αλλά η οριστική θα ληφθεί μαζί με το συνολικό πακέτο διασφάλισης της σταθερότητας της Ευρωζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποτελέσει θέμα διαπραγμάτευσης.

Το Reuters μετέδωσε σήμερα ότι δεν τίθεται θέμα επιμήκυνσης του συνολικού χρέους της χώρας μας αλλά μόνο της αποπληρωμής του χρέους που έχουμε πάρει από το μηχανισμό στήριξης. Το Reuters επικαλείται δηλώσεις αξιωματούχου του Υπουργείου Οικονομικών. Σημειωτέο ότι οι δηλώσεις αυτές γίνονται μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνολικής επιμήκυνσης στην αποπληρωμή του χρέους.zoomnews
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου