'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η Αστυνομία θα παραμείνει στην Κερατέα όσο υπάρχουν επεισόδια

Υποχρεωμένη είναι κατά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, η αστυνομία να παραμένει στην Κερατέα «όσο συνεχίζονται επεισόδια και απειλούνται περιουσίες».

Σύμφωνα με όσα είπε στην απάντηση του μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, «δυστυχώς η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή είναι προϋπόθεση για την διασφάλιση απρόσκοπτης ειρηνικής συμβίωσης».


Όπως, όμως, εξήγησε ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση να κρατά δεσμευμένους αστυνομικούς εκεί προσθέτοντας ότι «η Αστυνομία, ως μη όφειλε, παίζει και τον ρόλο του τοπικού διαμεσολαβητή για να αποφεύγονται κάθε βράδυ συγκρούσεις».


Καταλήγοντας τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν «εγκαθιδρύει αστυνομικό κράτος», για να επαναλάβει ότι στην Κερατέα εφαρμόζεται ο νόμος και η Αστυνομία προασπίζεται αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση.


Παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα έκανε στον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζοντας ότι καθημερινά στο χώρο απασχολούνται περισσότεροι από 300 αστυνομικοί και ζητώντας την αντιμετώπιση του προβλήματος από τους θεσμικά υπεύθυνους για να μην μετατρέπεται ο αστυνομικός σε «σάκο του μποξ».




zougla
sarotiko

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



    ΣΤΙΣ 15-1-2011 ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

    ΕΚΕΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΑ.

    ΤΗΣ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΓΟ.

    ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.


    ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1, 7.30 μμ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑΣΑ (ΛΕ.Φ.ΚΑ) , Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ

    ΚΟΖΑΝΗ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , ΣΑΒΒΑΤΟ 22/1/11, 5 μμ

    ΠΑΤΡΑ 22 Γενάρη , 12 μεσημέρι, ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή