'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Κοίτα ποιος μιλάει για κοπρίτες!!!

Μπορεί να λέει ότι έχει δέκα χρόνια να κάνει ρουσφέτι, μπορεί να χαρακτηρίζει δέκα φορές κοπρίτες αυτούς που διορίζουν… κοπρίτες, ωστόσο η πραγματικότητα και τα ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος έρχονται να υπενθυμίσουν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι πρέπει πρώτα να σκέφτεται (ή έστω να θυμάται) και μετά να μιλάει…

Όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα την Κυριακή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος που δήλωσε χθες δημόσια ότι εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι, λίγες ημέρες μετά τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές διόρισε στο πολιτικό του γραφείο τον συνεργάτη της γυναίκας του και υποψηφίας στον Δήμο Σαρωνικού, χωρίς καμία επιτυχία.

Με έγγραφα, γιατί scripta manent, η εφημερίδα μας αποκάλυψε ότι ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος ζήτησε να αποσπαστεί στο πολιτικό του γραφείο δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό της συζύγου του κυρίας Χριστίνας Χριστοφάκη στον Δήμο Σαρωνικού.
Πρόκειται για τον υπάλληλο της Τοπικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής κ. Δημήτρη Αγγελή και γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στα Καλύβια, ο οποίος όμως δεν εξελέγη.

Οπως φάνηκε και στα έγγραφα, στις 18 Νοεμβρίου 2010, τέσσερις μόλις ημέρες
μετά τη διεξαγωγή των επαναληπτικών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζητά να αποσπαστεί στο πολιτικό του γραφείο ο διοικητικός υπάλληλος της ΤΕΔΚΝΑ και κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτριος Αγγελής.

Το αίτημά του γίνεται αμέσως αποδεκτό και στις 3 Δεκεμβρίου, έπειτα από συνεδρίαση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚΝΑ εγκρίνουν ομόφωνα την απόσπασή του, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=100697

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου