'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Ελπίζω να μην χρειαστεί να το ξανακάνω…»!!!

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε για την παρέμβαση του στο μπουθ της ΝOVA και…

απείλησε πως ελπίζει να μην χρειαστεί να το ξανά κάνει, αφού ο δημοσιογράφος που περιγράφει τον αγώνα δεν χρειάζεται να σχολιάζει τον διαιτητή…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103.3:


«Κάπου έχει παραποιηθεί το γεγονός. Ενοχλήθηκα από τον τρόπο της περιγραφής. Ήταν σχολιασμός του παιχνιδιού. 


Αυτός που περιγράφει πρέπει να κάνει περιγραφή και όχι κριτική της διαιτησίας. Δεν έχει σημασία αν είναι θετική ή αρνητική. Είναι λάθος να λέει στην α φάση έχει αυτό και στην β φάση αυτό. Ο κόσμος που το ακούει εξοργίζεται. 

Πρέπει να σταματήσει η βία και αυτοί που την προκαλούν. Γιατί στην Αγγλία επί εποχής Θάτσερ γίνεται περιγραφή χωρίς σχολιασμό των φάσεων; Δεν μπορεί να λέει ότι έγινε φάουλ στον Καραγκούνη και ο διαιτητής να το δίνει ανάποδα. Δίνει ο διαιτητής πέναλτι και λέει ότι δεν είναι πέναλτι».

Για το αν το επαναλάβει: Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να μην το ξανά κάνω. Να δοθούν οδηγίες σε αυτόν που περιγράφει τον αγώνα. Αν θέλουν να σχολιάσουν να το κάνουν μετά τον αγώνα ή στην εφημερίδα τους. Την κριτική μπορούν να την κάνουν μετά την λήξη. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν χρειάζεται κριτική. Ο δημοσιογράφος ναι να κάνει κριτική , ο περιγράφων τον αγώνα να κάνει περιγραφή του αγώνα. Μπορεί να σχολιάσει μετά το παιχνίδι».


Για το τι γράφτηκε και ειπώθηκε μετά το ντου: Δεν με αφορά τι γράφτηκε και τι ειπώθηκε.
Για τα διοικητικά: Δεν σχολιάζω τα διοικητικά.


Gazzetta.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου