'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στον εισαγγελέα ο φάκελος με την υπόθεση Σουρίκα

Με την κατάθεση της 23χρονης Ελένης Σουρίκα, την περασμένη Πέμπτη στο Λιμεναρχείο, για την υπόθεση πνιγμού του πατέρα της, που έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Φώτης Σουρίκας οδήγησε το όχημά του στη θάλασσα ολοκληρώθηκε η διαδικασία που στέλνει το  φάκελο με τη δικογραφία στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Από την κατάθεση της κόρης του Φώτη Σουρίκα δεν δόθηκαν περισσότερα στοιχεία που να οδηγούν κάπου τις ανακριτικές αρχές για τους λόγους του τραγικού αυτού συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Σουρίκα στην κατάθεσή της είπε ότι δεν προηγήθηκε καυγάς, ούτε κάποιο επεισόδιο από το οποίο να προκλήθηκε ψυχική αναστάτωση στον πατέρα της.


Το όχημα κινιόταν στην προβλήτα του λιμανιού και ξαφνικά ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε μέσα στο λιμάνι.


Η Ελένη Σουρίκα δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί ο πατέρας της έκανε αυτή την κίνηση και μάλιστα τη στιγμή που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει και είχε τις αποσκευές της μέσα στο αυτοκίνητο για να μπει στο πλοίο.


Περιέγραψε πολύ ομαλή την ημέρα και δεν έδωσε κάποια στοιχεία που να αιτιολογούν την κίνηση που έκανε ο πατέρας της.


Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν για τους λόγους αυτού του απονενοημένου διαβήματος καθώς από πουθενά δεν συμπεραίνεται ότι το αυτοκίνητο υπέστη βλάβη ή συνέβη κάποιο ατύχημα και έπεσε στη θάλασσα.



http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου