'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Υποψήφιοι ενοικιαστές έπεσαν θύματα ληστείας..

Μια πολύ καλοστημένη παγίδα έστησε σε δύο Βούλγαρους μια σπείρα Πακιστανών ή Αφγανών κακοποιών, παρασύροντάς τους σε ερημική τοποθεσία στους Κωστακιούς της Άρτας, δήθεν για να τους υποδείξουν ένα σπίτι το οποίο νοικιαζόταν.

Οι δυο αλλοδαποί αναζητούσαν ένα σπίτι για να νοικιάσουν και εμπιστεύθηκαν τους δύο αγνώστους που τους πλησίασαν και προθυμοποιήθηκαν να τους βοηθήσουν. Δεν φαντάζονταν, όμως, τι θα ακολουθούσε. Μόλις έφτασαν στο ερημικό σημείο, οι… καλοπροαίρετοι Ασιάτες έβγαλαν μαχαίρια και τους ακινητοποίησαν, ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκαν άλλοι δύο κουκουλοφόροι ομοεθνείς τους  που τους περίμεναν κρυμμένοι!


Οι τέσσερις δράστες άρπαξαν από τους Βούλγαρους τα διαβατήριά τους, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ενώ ο ένας από αυτούς χτύπησε με το μαχαίρι του τον έναν Βούλγαρο στο γλουτό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Οι δύο Βούλγαροι κατήγγειλαν την ληστεία στην Ασφάλεια Άρτας, που αναζητά τους δράστες.http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=100714

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου