'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πέντε μήνες φυλάκιση για το "πάθος" του για μία παντρεμένη!!!

Το ερωτικό πάθος έστειλε έναν Πατρινό στο εδώλιο του κατηγορούμενου.  

Επί τρία χρόνια παρενοχλούσε με επιστολές, ραβασάκια και συνεχόμενα τηλεφωνήματα το... αντικείμενο του πόθου του. Που δεν ήταν άλλο από μια παντρεμένη γυναίκα. 

Το περιεχόμενο των επιστολών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άκρως χυδαίο και αισχρό.

Επίσης όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, έφθανε στο σημείο να υβρίζει και να προκαλεί τον σύζυγο της όμορφης γυναίκας... όπου και αν τον συναντούσε. 

Μάλιστα όπως ειπώθηκε δεν ήταν λίγες οι φορές... που τον έφτυνε κιόλας! 

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, κάποια μέρα, «τράβηξε το σκοινί» όσο το δυνατόν περισσότερο φθάνοντας στο σημείο να επιτεθεί στον σύζυγο χτυπώντας του το κεφάλι στον τοίχο. Εκείνος παρά τα τραύματα που είχε υποστεί, κατάφερε και κατεδίωξε τον δράστη μέχρι το αυτοκίνητό του.

Το θύμα της επίθεσης αναφέρθηκε στο δικαστήριο όχι μόνο στο περιστατικό αλλά και στις συνεχόμενες προσβολές που είχε δεχτεί από τον κατηγορούμενο όλα αυτά τα τρία χρόνια. «Όπου με έβρισκε, με έβριζε, με ξεφτίλιζε και με έφτυνε. Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Έστελνε επιστολές με χυδαία λόγια στη γυναίκα μου, την έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια και την παρενοχλούσε».


Σε ό,τι αφορά τον ξυλοδαρμό του από τον κατηγορούμενο είπε ότι ο δράστης του χτύπησε το κεφάλι με μανία στον τοίχο. «Είχα αίματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου όμως τον καταδίωξα, εκείνος τράπηκε σε φυγή. Τον είδα που μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε».



Η γυναίκα του θύματος συμφώνησε και εκείνη με την κατάθεση του άντρα της. Ο κατηγορούμενος ζήτησε ενώπιον του δικαστηρίου συγγνώμη και δήλωσε ότι μετάνιωσε για αυτό που έκανε. Μετά από εκείνη την ημέρα δεν ενόχλησε ξανά τη σύζυγο του θύματος.
Το δικαστήριο όμως τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.



Πηγή:dete.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου