'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !!

Σε τρία χρόνια φυλάκιση για το αδίκημα της συνωμοσίας για τη διάπραξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος καταδίκασε δικαστήριο του Τέξας τον πρώην αντιπρόσωπο των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Τομ Ντιλέι.

Ο 63χρονος Ντιλέι, γνωστός με το προσωνύμιο «το Σφυρί», καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για συνωμοσία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίων των Ρεπουμπλικάνων στην Πολιτεία του Τέξας το 2002 και σε πενταετή κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ωστόσο, ο δικαστής αποφάσισε αντί της αύξησης του χρόνου φυλάκισης να του επιβάλει 10ετή αστυνομική επιτήρηση.

«Δεν μπορώ να μετανιώσω για κάτι που δεν νομίζω ότι έκανα», είπε ο πρώην ισχυρός άνδρας των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτεία, Ντιλέι απευθυνόμενος στο δικαστή.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Γκάρυ Κομπ, αναμένεται να περάσουν χρόνια προτού ο Ντηλέι εκτίσει την ποινή του καθώς αναμένεται να καταθέσει έφεση.

Το 1994, ο Ντιλέι ήταν μέλος της «Ρεπουμπλικανικής Επανάστασης», που πέτυχε τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια και τότε ανέλαβε τα καθήκοντα του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της πλειοψηφίας, θέση που τον ανάδειξε ως το Νο3 των Ρεπουμπλικάνων στο σώμα.

Το 2005, ο πρώην ισχυρός άνδρας των Ρεπουμπλικάνων εγκατέλειψε τη θέση του επικεφαλής της πλειοψηφίας όταν παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τέξας για οικονομικές παραβάσεις σε προεκλογική εκστρατεία.

Παραιτήθηκε ντροπιασμένος από τη Βουλή ένα χρόνο αργότερα, ενώ είχε αποκαλυφθεί ότι είχε σχέσεις με τον Τζακ Αμπράμοφ, πρώην Ρεπουμπλικάνο λομπίστα, ο οποίος είχε πιαστεί "στο δόκανο" ομοσπονδιακής έρευνας για διαπλοκή στο Καπιτώλιο. 



ΠΡΕΖΑ TV

http://anoixti-matia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου