'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Απαγωγή 12χρονου Πακιστανού από κύκλωμα ομοεθνών του

- Το κύκλωμα με τις απαγωγές Πακιστανών καλά κρατεί...
- Αυτή τη φορά 3 Πακιστανοί απήγαγαν ένα 12χρονο και εκβίαζαν την οικογένειά του.
- Στα χέρια της Ασφάλειας ο ένας, αναζητούνται οι άλλοι δυο.

Ο 12χρονος Πακιστανός ταξίδευε στις 11 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον...14χρονο αδελφό του, με το τρένο, από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Όταν η αμαξοστοιχία έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θήβα, 3 ομοεθνείς τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον μεγαλύτερο, τον απήγαγαν και τον οδήγησαν σε σπίτι μέσα στην πόλη της Θήβας.
Στη συνέχεια, τον μετέφεραν σε δυο άλλα σπίτια στην περιοχή της Αττικής.

Οι απαγωγείς ζήτησαν από τους γονείς του 2.500 ευρώ για την απελευθέρωσή του. Η οικογένεια του 12χρονου κατάφερε να συγκεντρώσει και να καταβάλλει σε συνεργό τους στο Πακιστάν το ποσό των 500 ευρώ, και οι απαγωγείς απελευθέρωσαν το 12χρονο τη νύχτα της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ οι άνδρες της Ασφάλειας Θηβών εντόπισαν το σπίτι που αρχικά κρατήθηκε ο 12χρονος μέσα στη Θήβα το οποίο τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Λίγες ημέρες αργότερα στις 21 Σεπτεμβρίου ένας 23χρονος Πακιστανός που προσέγγισε στο σπίτι αναγνωρίστηκε από τον ανήλικο που είχαν απαγάγει και συνελήφθη.
Στη συνέχεια μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα 2 ακόμη Πακιστανών ηλικίας 42 και 24 ετών στα πρόσωπα των οποίων αναγνώρισε ο 12χρονος τους άλλους 2 απαγωγείς του, οι οποίοι αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τα άλλα δυο σπίτια που κρατήθηκε ο 12χρονος και τυχόν άλλα άτομα που εμπλέκονται στην απαγωγή.


lamiareport.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου