'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Έπαιξαν ξύλο σε μπαρ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο αστυφύλακες, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τους ιδιοκτήτες του μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν στο κέντρο της Αθήνας. Ένας από αυτούς υπηρετεί στην Ασφάλεια της Βουλής

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν δύο αστυνομικοί, χθες τη νύχτα, σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας. Ήρθαν στα χέρια με τους ιδιοκτήτες καταστήματος στο οποίο διασκέδαζαν με συνέπεια να τραυματιστούν και οι τέσσερις και να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο κατάστημα.
Και οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ , ενώ διετάχθη σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Πρόκειται για δύο αστυφύλακες που υπηρετούν, ο ένας στο Α.Τ Συντάγματος και ο δεύτερος στην υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 00.45 π.μ σε μπαρ επί της οδού Διοχάρους 29 στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά το περιστατικό τόσο οι ιδιοκτήτες του μπαρ (ένα ανδρόγυνο), και οι αστυνομικοί υπέβαλλαν εκατέρωθεν εγκλήσεις και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου