'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τον Ιανουάριο η εκδίκαση της υπόθεσης για τους συμβασιούχους

Έξω από τον Άρειο Πάγο ήταν συγκεντρωμένοι από τις 9:00 το πρωί σήμερα 800 περίπου άτομα, συμβασιούχοι στους ΟΤΑ, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η δυνατότητα των πολιτικών δικαστηρίων να εξετάζουν τη δυνατότητα της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου σε αορίστου χρόνου εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει για σήμερα, Πέμπτη, 24ωρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζομένους με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή έργου και 4ωρη στάση εργασίας έως τις 11:30 μ.μ. για όλο το υπόλοιπο προσωπικό.


Αυτή την ώρα είναι κλειστό το ρεύμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας προς την οδό Πατησίων, καθώς σε λίγο οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν πορεία προς τη Βουλή. Έτσι έχουν δημιουργηθεί κυκλοφοριακά προβλήματα.


Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, αντιδρούν στην αναστολή των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και ζητούν τη μετατροπή όλων των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε αορίστου χρόνου με την ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των έκτακτων υπαλλήλων.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου