'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι εχθές έκανε βόλτα στο δρόμο με το ποδήλατό της όταν κατά τις 19.00 το απόγευμα το σταμάτησαν δυο Πακιστανοί, το πήραν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που είχε εκεί κοντά και άρχισαν να το...
χτυπούν με σκοπό να το βιάσουν ευτυχώς όμως χωρίς να το καταφέρουν.  


Το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και έτσι οι δυο Πακιστανοί σηκώθηκαν και έφυγαν...

Περαστικοί βρήκαν το κορίτσι στο δρόμο μόνο του και σε κατάσταση σοκ (το κοριτσάκι έκλαιγε και έτρεμε). Αμέσως το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κω όπου οι γιατροί προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί της και να δουν τι έχει.
Πάντως από ότι μάθαμε δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία προς το παρόν εις βάρος των πακιστανών. Από μια άλλη πηγή γίνεται λόγος για τέσσερις Πακιστανούς και όχι μόνο για δυο.

Η ανήλικη κοπέλα όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν μιλούσε και φαινόταν πολύ φοβισμένη, οι γιατροί πιστεύοντας ότι μπορεί να υπήρξε θύμα βιασμού την ρώτησα εάν την έχει παρενοχλήσει κάποιος σεξουαλικά παίρνοντας αρνητική απάντηση από το κορίτσι το οποίο τους είπε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Η ανήλικη λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι της και στην οικογένεια της χωρίς να έχει βγει κάποιο συμπέρασμα για το τι συνέβη. Λίγο αργότερα όμως το κορίτσι μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο. Εκεί μίλησε με ψυχολόγο αφού η κατάσταση της ήταν πραγματικά άσχημη.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν φαίνεται να έχει βγει κάποιο συμπέρασμα ενώ η αστυνομία δεν έχει επέμβει στο θέμα αφού δεν έχει γίνει κάποια μήνυση από τους γονείς ή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία προς το παρόν εις βάρος των Πακιστανών. Από μια άλλη πηγή γίνεται λόγος για τέσσερις Πακιστανούς και όχι μόνο για δυο.





ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://dinatos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου