'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε ο Βαλυράκης

Με αφορμή δημοσίευμα ότι «η δικαιοσύνη έκρινε απαράδεκτο το αίτημα δίωξης κατά Βουρλούμη»

Με μια οργισμένη μακροσκελή ανακοίνωση, απάντησε πριν λίγο ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens σε δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει εισπράξει «ράπισμα» από τη Δικαιοσύνη, αναφορικά με το αίτημα της εξεταστικής να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της διοίκησης του ΟΤΕ.
Αφού αποσαφηνίζει ότι το αίτημα της επιτροπής ήταν ομόφωνο, ο κ. Βαλυράκης εξαπολύει μύδρους όχι μόνο κατά των συντακτών του δημοσιεύματος αλλά και κατά του Π. Βουρλούμη και της διοίκησης του ΟΤΕ, για την οποία αναφέρει ότι «ανεξέλεγκτη και ατιμώρητη συνεχίζει να εγκληματεί και να συγκαλύπτει τη ζημία σε βάρος του ΟΤΕ, του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού Λαού».
Ολόκληρη η δήλωση του Σήφη Βαλυράκη έχει ως εξής:
«Δεν γνωρίζουμε αν το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΡΙΑΝΗ ‘Ηχηρό ράπισμα από τη δικαιοσύνη στην ανευθυνότητα των πολιτικών που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens’ είναι εφεύρημα του εκδότη και της δημοσιογραφικής ομάδας ή εάν απηχεί την πραγματικότητα.
Εάν πράγματι η δικαιοσύνη δίνει "ηχηρό ράπισμα", αυτό δεν απευθύνεται στον πρόεδρο, αλλά στο σύνολο των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία με ομοφωνία απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά το θέμα της διοίκησης Βουρλούμη, που ανεξέλεγκτη και ατιμώρητη συνεχίζει να εγκληματεί και να συγκαλύπτει τη ζημία σε βάρος του ΟΤΕ, του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού Λαού.
Σε καμία περίπτωση η ομόφωνη πορισματική αναφορά της εξεταστικής επιτροπής προς τις Ανακριτικές και Εισαγγελικές Αρχές δεν περιορίζει και δεν μπορεί εξάλλου να το κάνει ούτε τη χρονική περίοδο τέλεσης των σχετικών αδικημάτων, ούτε το χαρακτηρισμό τους που είναι άλλωστε καθήκον της Δικαιοσύνης να το πράξει.
Εάν υποθέσουμε ότι η φερόμενη ως άρνηση άσκησης ποινικής δίωξης κατά Βουρλούμη και παντός υπευθύνου από τη Δικαιοσύνη την οποία εμφανίζει ως πραγματική το σχετικό δημοσίευμα, τότε αυτή δεν αποτελεί ‘ράπισμα’ και ύβρη στην Εξεταστική Επιτροπή, αλλά ύβρη στη Δημοκρατία και στον Ελληνικό Λαό εν ονόματι του οποίου ασκείται η Δικαιοσύνη.
Ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί προβληματισμένος ένα διεθνές σκάνδαλο διαφθοράς, όπως αυτό της Siemens, να έχει διερευνηθεί σε όλες τις άλλες χώρες, εκτός της Ελλάδας, και μένει εμβρόντητος διότι μετά από επτά χρόνια κυκλοφορούν ελεύθεροι οι όποιοι ένοχοι».

Newsbeast 
http://kapistri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου