'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος των ΗΠΑ, ο Bill Gates

Ο ιδρυτής της Microsoft κατέχει την πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Forbes με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και 17 χρόνια.

Με ένα δίκτυο αξίας 54 δις δολαρίων ο Gates ηγείται των πιο ισχυρών ανθρώπων που κινούν τα νήματα στον τομέα των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και της επικοινωνίας.
Δεύτερος στη λίστα έρχεται ο Warren Buffet, ο γενικός διευθυντής της Berkshire Hathaway Inc.45 δις δολαρίων ενώ ο Larry Ellison είναι ο τρίτος πιο πλούσιος Αμερικανός καθώς η περιούσιά του ανέρχεται στα 27 δις δολάρια. με περιουσία ύψους
Ο Ellison είναι ο συνιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρείας λογισμικού Oracle
Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg, ο οποίος βρίσκεται στην 35η θέση με ένα δίκτυο αξίας 6,9 δις δολαρίων.
Ο Zuckerberg είναι πλουσιότερος από το ''αφεντικό'' της Apple, Steve Jobs, ο οποίος έρχεται 42ος στη λίστα, με δίκτυο αξίας 6,1 δις δολαρίων.
Η ''ιέρεια'' των media, Oprah Winfrey,βρίσκεται στην 130η θέση με συνολική περιουσία 2,7 δις δολαρίων.
Η λίστα περιλαμβάνει και τέσσερις Αμερικάνους ινδικής καταγωγής, τους Syntel's Bharat Desai, Kavitark Ram Shriram, Romesh Wadhwani και Vinod Khosla.


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου