'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Βρήκε τη μητέρα του μετά από 33 χρόνια, αλλά εκείνη είχε... γενειάδα!!!!

Ο 33χρονος Richard Lorenc, ονειρευόταν για χρόνια τη στιγμή που θα κατάφερνε να συναντήσει τη βιολογική του μητέρα. 

Οταν κατέφυγε στην κοινωνική υπηρεσία του Kansas Department, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση, δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε!   Εξι εβδομάδες αργότερα η Κοινωνική Υπηρεσία τον ειδοποιησε ότι εντόπισε την μητέρα του και τον ενημέρωνε για ένα μικρό...
προβληματάκι που υπήρχε:


 η 62χρονη πλέον γυναίκα, είχε γεννηθεί ερμαφρόδιτη, με υπερτρίχωση και υψηλά επίπεδα ανδρικών ορμονών.



Αντρας και γυναίκα μαζί!
 
  Η περίπτωση της Vivian Wheeler, μοιάζει με σενάριο ταινίας αφού από πολύ μικρή ηλικία έπρεπε να μαθει να ζει και με τα δύο φύλα εγκλωβισμένα μέσα στο σώμα της!

  Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποδεχτεί τον εαυτό της και το 1990 αποφάσισε πως δεν θα ξαναξυριζόταν ποτά ξανά! Σήμερα έχει μία γενειάδα μήκους σχεδόν 30 εκατοστών (στη φωτογραφία)!


«Τα άφησα να μεγαλώσουν για να ξαναγίνω ο εαυτός μου! Χωρίς τα γένια μου δεν είμαι εγώ, αλλά παριστλανω κάτι που δεν είμαι», λέει η ίδια.

"Θαύμα"είχαν θεωρήσει οι γιατροί την εγκυμοσύνη της!
 
  Οταν έμεινε έγκυος στον γιο της, οι γιατροί είχαν μιλήσει για "θαύμα" αφού οι πιθανότητες να της συμβεί κάτι τέτοιο έχοντας και αντρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα, ήταν ελάχιστες!

  Ο πατέρας του μωρού, αναβάτης σε Ροντέο που έκανε περιοδίες στις ΗΠΑ, αμέσως μετά τη γέννηση του, το πήρε και εξαφανίστηκε! 


Στα χρόνια που ακολούθησαν η γυναίκα, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, άρχισε να κάνει φωτογραφήσεις και εμφανίσεις σε πλατείες και τσίρκο, επιδεικνύοντας την γενειάδα της!

  Τριαντα τρία χρόνια μετά, συνάντησε για πρώτη φορά τον γιο της (στη φωτογραφία). Αν και αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ dna που θα πιστοποιήσουν και τυπικά την σχέση τους, ο Richard δήλωσε στο AOL πως για εκείνον αυτή η γυναίκα με τη γενειάδα είναι η μητέρα του και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίσει τον χαμένο χρόνο!


pyles.tv
http://katse-kala.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου