'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να χωρίσεις την γκόμενα .. με τρόπο!!!

Δεν την αντέχεις άλλο ? Έχεις φτάσει στο αμήν αλλά δεν θέλεις να την πληγώσεις, χώρισε την ανώδυνα με τους εξής τρόπους ..

Φυσικά υπάρχει και ο εύκολος τρόπος που της λες την αλήθεια: έχεις ξενερώσει μαζί της και δεν την αντέχεις άλλο ή ότι αισθάνεσαι πιεσμένος! Αλλά δεν είναι ωραίος τρόπος , θα σου κρατάει κακία και θα σε μισεί!

Μπορείς επίσης να πείς και τα κλασικά που...
λέμε όλοι οι άντρες , οτι είσαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής σου , είσαι μπερδεμένος συναισθηματικά , δεν ξέρεις τι να κάνεις , χρειάζεσαι χρόνο να σκεφτείς και άλλα τέτοια κουραφέξαλα που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να της δώσεις μια ελπίδα και να σου κολλάει ακόμα περισσότερο !
Δεν είναι αυτός ο στόχος σου .. όμως ! Αν θέλεις να απαλλαχτείς από την παρουσία της μια και καλή …

Την κάνεις να νομίζει ότι σε χώρισε αυτή , έτσι δεν θα στεναχωρηθείς μήπως το πλήγωσεις το κακόμοιρο το κορίτσι που έμπλεξε με σένα, τον γόη! (Τώρα θα μου πείτε σιγά που με νοιάζει που θα πληγωθεί! Και να την αφήσω να νομίζει ότι αυτή με χώρισε ??? )

Αν είσαι άντρας σωστός , δεν θα σκεφτείς έτσι ! Θα πνίξεις τον εγωισμό σου , κάνε το , όχι για σένα αλλά για το κακόμοιρο, το κορίτσι !

Είναι πολύ εύκολο να την κάνεις να σε χωρίσει αυτή , απλά ήρθε η στιγμή να κάνεις πράγματα που δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα σου αλλά υπάρχουν βαθιά ,μέσα σου ! Άκου μερικές ιδέες, είμαι σίγουρος θα μπείς εύκολα στο παιχνίδι ..


1.Γίνε ζηλιάρης, παράξενος, σπαστικός καχύποπτος και υπερβολικός! Στις γυναίκες αρέσει όταν ζηλεύουμε αλλά εσύ θα το παρακάνεις , θα την ρωτάς συνέχεια – με ποιόν ήταν – που στο ποutσο ήταν και τι έκανε! Αν σου έρθει με καμιά κοντή φούστα πες της να πάει αμέσως σπίτι και να την αλλάξει γιατί προκαλεί ! Αν την βλέπεις να κοιτάει γυρώ γυρώ πες της ότι ξενοκοιτάει! Ρίξε υπονοούμε ότι σε κερατώνει και παρακολούθησε την, δεν χρειάζεται να είσαι διακριτικός! Κάνε έφοδο στην δουλειά της χωρίς να την ειδοποιήσεις.. και πες την όλο καχυποψία: που είναι ο άλλος , που τον έκρυψες ?? Δώσε της και ένα τελειωτικό χτύπημα .. πες της να μην πολυβγαίνει με τις φίλες της και κάθε φορά που σου λέει ότι θα βγεί .. εσύ θα κατεβάζεις τα μούτρα σου και θα το παίζεις θυμωμένος !


2. Αν η κοπέλα είναι σχιζοφρενής μάλλον θα αντέξει στη παραπάνω δοκιμασία, προχώρα στο plan B ! Μη πλένες τα πόδια σου , μη κάνεις μπάνιο, μείνε αξύριστος σαν εκείνους που υποτίθεται ότι έχουν ιδεολογία , μην αλλάζεις μποξεράκι και σε 10 μέρες αν δεν σε έχει χωρίσει, θα είναι πολύ ανώμαλη. Αν δεν σε χωρίσει, συνέχισε να είσαι βρωμιάρης μέχρι να έρθει το σκουπιδιάρικο του δήμου να σε μαζέψει ή μέχρι να ψοφήσει η σκύλα από την μπόχα σου γιατί εσύ θα έχεις πάθει ανοσία!


3. Γίνε σκρούτζ, τσιφούτης μέχρι αηδίας! Σίγουρα πράγματα, είναι 100% επιβεβαιωμένο ότι θα πιάσει , δεν υπάρχει γυναίκα που δεν κοιτάει τα λεφτά σου όσο και να σε αγαπάει! Όταν σε παίρνει τηλέφωνο να βγείτε πες της ότι έχεις ξεμείνει από χρήμα αλλά δέχεσαι να σε κεράσει! Αν σου πει να πάτε βόλτα με το αμάξι, ζήτα να σου βάλει λίγη βενζίνη .. ευκαιρία να το φουλάρεις, μετά από 3 χρόνια που η τιμή της βενζίνης έχει εκτιναχτεί στα ύψη! Αν σε πείσει να κάτσετε κάπου για καφέ όταν έρθει σερβιτόρος ζήτα μόνο ένα ποτήρι με νερό ή αν πάρεις καφέ κάνε παζάρια όπως στις λαικές αγορές, μπας και σου κατεβάσει 1 ευρώ στο καφέ! Όταν φτάσει η στιγμή που θα θέλει σεξ.. βάλε την να πάει να αγοράσει προφυλακτικά και αυτό που χρησιμοποίησες μην το πετάς , το πλένεις καλά και το απλώνει στο μπαλκόνι για να στεγνώσει. Αργότερα αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για την περιουσία της , για τα χωράφια που έχει στο χωριό , για το σπίτι και την προίκα της! Θα πάθει την πλάκα της ζωής της .. αλλά αν είναι κανένα χαζό τσάμπα κόπος .. για αυτό δανείσου από τον πατέρα της 20 χιλιάρικα ευρώ και κάντην για Αυσταλία!


4. Γύρνα την μόδα, 30 χρόνια πίσω! Γίνε λέτσος , κακόγουστος και ξέχνα την λέξη μόδα! Καμία δεν θέλει να κυκλοφορεί με έναν λέτσο για αυτό δες τις ταινίες του Ψάλτη και πάρε ιδέες για να το νέο σου στυλ . Φόρεσε τα παντελόνια του παππού σου και σήκωσε τα μέχρι το στήθος , βάλει και μια ζώνη για να κάθονται ! Συνδίασε τα ψαράδικα με πολύχρωμα πουκάμισα σαν του Ταμτάκου! Προσπάθησε με τα ρούχα που φοράς να διακρίνεσαι από το 3 χιλιόμετρα.. αν θες φόρεσε και ένα χρυσαφένιο-ασημένιο κουστούμι σαν του Φλωρινιώτη για να κάνεις το μπάμ! Αν η γκόμενα δεν είναι γκαβή θα φας μεγάλο σούτ αν είναι τυφλή από έρωτα, γνώρισε της , τον ίδιο τον Φλωσινιώτη .. θα τον ερωτευτεί με την πρώτη ματιά!!


5. Δώσε της να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για πολλές γυναίκες και είσαι πολυγαμικός! Αρχικά αρχίζεις να της μιλάς για άλλες γυναίκες, να μην απαντάς στα τηλέφωνα , να δείχνεις απασχολημένος , να πηγαίνεις σε απρόσμενα επαγγελματικά ραντεβού, να μην της λες ξεκάθαρα λόγια και να τα μασάς σαν να κρύβεις κάτι ! Αν δεν πολυχαμπαριάζει , μπες κατευθείαν στο κυρίως θέμα και άρχισε να την πέφτεις στην φίλη της , μπροστά στα μάτια της εκτός αν η μάνα της είναι καλύτερη! Δεν μπορεί , θα σε χωρίσει αν δεν το κάνει, τότε είναι η κατάλληλη γυναίκα για σπίτι .. παντρέψου την και δεν θα το μετανιώσεις , θα κάνεις ζωάρα !


6. Γίνε Gay, κουνιστός , χαζοχαρούμενος! Αρχικά άρχισε να ακούσε παθιασμένα Σάκη Ρουβά και Σαρμπέλ, από ξένη μουσική άκου όλη μέρα Μαντόνα, Shakira και Beyonce! Δίνε της συμβουλές για τα ρούχα της , πρότεινε της να πάτε για ψώνια μαζί και σπάσε τα @@ της με τις στυλιστικές σου απόψεις! Ξεκίνα να την αποκαλείς «χρυσό μου» , » καλή μου» , «αγάπη μου» και «καλέ» .. σπάζοντας τον καρπό σου και την φωνή σου ! Τέλος άρχισε να της μιλάς για άλλα αγόρια και να κουτσομπόλεύεις ασταμάτητα τους φίλους και τι έκανε η Τζούλια με τον Φουρθιώτη! Θα σε χωρίσει άμεσα .. αν όχι στήσε ένα σκηνικό δήθεν σε πιάνει στα πράσα με τον καλύτερο σου φίλου σε άλλου είδους καταστάσεις.. και που ξέρεις , μπορεί να σου αρέσει !


7. Αγάπησε την ακόμα πιο πολύ , στα ψέματα τουλάχιστον! Ξαφνικά την ερωτεύεσαι και της λες συνέχεια πόσο την αγαπάς και ότι θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί της , ότι τρελαίνεσαι μακριά της, δεν θέλεις ποτέ να την χάσεις, ορκίσου αιώνια πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Ζήτα της να ορκιστείται ότι θα είστε για πάντα μαζί μέχρι το θάνατο. Πάρε την τηλέφωνο κάθε 10 λεπτά να ακούσεις την φωνή της και να την παρακαλάς να βρεθείτε το βράδυ . Αν σου πει δεν μπορεί, να επιμείνεις με sms όλο καρδούλες και ερωτικά ποιηματάκια ! 100% επιτυχία εχει και αυτός ο τρόπος καθώς οι γυναίκες μολις δουν ότι είσαι υποταγμένος στην αγάπη τους , βαριούνται και δεν βρίσκουν κάτι το ενδιαφέρον πάνω σου!


8. Παίξ’τω τρελός , σχιζοφρενής , παρανοϊκός ! Εμπιστέψου την και πες της ότι νιώθεις ότι όλοι θέλουν το κακό σου , ξεκίνα λέγοντάς της πως κάποιος σε παρακολουθεί και θέλει να σου κάνει κακό. Άρχισε να της λες ότι βλέπεις φαντάσματα και σκιές , να ακούς περίεργους ήχους και φωνές! Και πως όλα αυτά δεν τα φαντάζεσαι αλλά είναι αληθινά και ότι δεν είσαι ψυχάκιας! Πες της ότι μόνο μαζί της αισθάνεσαι ασφάλεια και μόνο αυτή νοιάζεται για σένα.. για αυτό θα καλύτερα να φύγετε σε έναν άλλο πλανήτη .. αν σου πει «ναι» .. ε τότε πήγαινε την σε ένα ψυχιατρείο και παράτα την εκεί . Αυτή είναι πιο τρελή από όσο νομίζεις ..


Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την κάνεις να νομίζει ότι σε χωρίσε αλλά βαριέμαι να τους αναλύσω .. αφού πήρες μερικές ιδέες βάλε την φαντασία να δουλέψει για περισσότερες λεπτομέριες έτσι κι αλλιώς όλα εξαρτώνται από το ταλέντο σου! 


 http://dinatos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου