'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μήπως τα περιττά σου κιλά γίνονται εμπόδιο για να ευχαριστηθείς το σεξ;!!

Μήπως για να δοθείς στον καλό σου προχωράς σε πλήρη συσκότιση ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου; Ξεπέρασε τα κόμπλεξ που έχεις με μερικά απλά tips.
  • Μην κλείνεις το φως τελείως. Του δίνεις την αίσθηση πως τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.
  • Δώσε έμφαση στο πρόσωπο. Αν διαθέτεις ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, μπορείς να το αναδεικνύεις και κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα ελαφρύ μακιγιάζ με ένα λαμπερό λιπ γκλος θα αποσπάσουν το βλέμμα του από τις προβληματικές περιοχές.
  • Πες ναι στο ντυμένο σεξ: έτσι για αλλαγή ζήτα να έρθετε σε επαφή χωρίς να αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Η αίσθηση της τριβής και η αλλαγή θα τον εξιτάρει και εσύ θα καλύψεις τα σημεία που δεν σου αρέσουν.
  • Επένδυσε σε εσώρουχα που τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα. Η τέρψη των ματιών βοηθά και στην αύξηση της ηδονής και καλύπτει τα προβληματικά σημεία.
  • Μην ξεχνάς: για να κάνει sex μαζί σου, σημαίνει πως σε βρίσκει ελκυστική. Να έχεις στο μυαλό σου πως εκείνος δεν βλέπει σαν αγγαρεία τις ερωτικές στιγμές που περνάει μαζί σου στο κρεβάτι. Το στρες και η υπερπροσπάθεια που κάνεις για να καλύψεις τα αδύναμα σημεία του σώματός σου κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορούν να στερήσουν την απόλαυση και των δύο. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις, τόσο καλύτερη θα γίνεσαι στο σεξ.
Μην ξεχνάς πως το σύνολο των αντρών μαρτυρά πως το καλύτερο σεξ της ζωής τους το βίωσαν με κάποια γυναίκα που δεν είχε διαστάσεις μοντέλου. Αντίθετα, εξομολογούνται πως οι πολύ όμορφες και αδύνατες γυναίκες τείνουν να μην προσπαθούν αρκετά και να μην τις απασχολούν ιδιαίτερα οι σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Πηγή: WomenOnly
http://www.dailyfucks.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου