'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Έτρωγαν πίτσες, σε τρελλίτσες!!!

Κανείς από όσους απολάμβαναν το γεύμα τους σε εστιατόριο της Φλόριντα, δεν μπορούσε να υποψιαστεί τι γινόταν στην κουζίνα εκτός από την παρασκευή του φαγητού. Ο ιδιοκτήτης είχε παραδώσει το χώρο σε εταιρία παραγωγής πορνό και τα όμορφα μοντέλα μπορούσαν παράλληλα να απολαύσουν μία πίτσα...

Την ώρα που οι θαμώνες της πιτσαρίας Σκουίγκι στο Φόρτ Λούντερνταλ της Φλόριντα απολάμβαναν την πίτσα τους στην κουζίνα είχαν μπερδέψει τα τηγανιά με τους δονητές!
Και όμως είναι αλήθεια, μετά από καταγγελία θαμώνα που άκουγε παράξενους ήχους από την κουζίνα επενέβη το υγειονομικό τμήμα της πόλης και έμεινε έκπληκτο από τις εικόνες που είδε.
Ο υπάλληλος του τμήματος που πήγε να κάνει την αυτοψία ανακάλυψε ότι η κουζίνα είχε μετατραπεί σε στούντιο σεξουαλικών πορνό ταινιών.
Διπλά στους πάγκους με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες υπήρχαν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, προφυλακτικά και εσώρουχα!
Όπως αποδείχτηκε η κουζίνα είχε μετατραπεί σε πορνό στούντιο και  τα γυρίσματα γινόντουσαν ενώ λειτουργούσε.
Έως τώρα έχει γίνει γνωστό ότι τουλάχιστον δυο ταινίες έχουν γυριστεί εκεί. Ο ιδιοκτήτης παραβίασε τουλάχιστον το μισό κανονισμό του υγειονομικού τμήματος για τα εστιατόρια. Μεταξύ άλλων υπήρχαν ξένα άτομα εκτός του προσωπικού  στην κουζίνα εν ώρα εργασίας και  κίνδυνος μόλυνσης από μεταδοτικές ασθένειες κλπ.
Αναμένετε  η απόφαση του τμήματος…


http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου