'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Επενδύσεις από Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες αναζητά ο Γ. Παπανδρέου

Στην πρόκληση ενδιαφέροντος για την Ελλάδα από δημιουργικούς ανθρώπους της διασποράς, αποσκοπούσε, κατά κύριο λόγο, η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου με επτά διακεκριμένους Ελληνοαμερικανούς, του οικονομικού αλλά και καλλιτεχνικού χώρου, που θα συμμετέχουν στο υπό διαμόρφωση επενδυτικό συμβούλιο Εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα, χαρακτήρισαν Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες, τη συζήτηση που είχαν σήμερα με τον πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια πρωινού εργασίας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επτά στελέχη του Επενδυτικού Συμβουλίου, με οικονομική, αλλά και πολιτική βαρύτητα σε επιχειρηματικούς και χρηματοπιστωτικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη «μεγάλη προσπάθεια» που καταβάλλει...
η κυβέρνηση για να αλλάξει το επενδυτικό τοπίο στη χώρα μας, δημιουργώντας ενθαρρυντικές προοπτικές στον τομέα της ανάπτυξης.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για επενδύσεις Χάρης Παμπούκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρης Δόλλης.


Μετά τη συνάντηση ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για επενδύσεις Χάρης Παμπούκης ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση δήλωσε :
«Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός είχε πρόγευμα εργασίας στο οποίο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σε διάφορα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τη διασπορά, αλλά Ελληνες της διασποράς, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι και να ακούσει και τη δική τους γνώμη για την Ελλάδα, το μέλλον και τη μεγάλη αλλαγή την οποία θέλει και οφείλει να συντελέσει στον τόπο μας».



kathimerini.gr
http://katse-kala.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου