'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Είδε τον πατέρα της να ασελγεί σε 5χρονο κοριτσάκι και τον κατήγγειλε

Καταπέλτης όπως αποκαλύπτει το "crimes on air" ήταν στην κατάθεση της, εναντίον του ίδιου της του πατέρα, γυναίκα τηλεοπτική παραγωγός που ανέφερε στο Τριμελές Εφετείο Χαλκίδας ότι αντίκρυσε τον γονέα της να παρασύρει πεντάχρονο κοριτσάκι και να ασελγεί σε βάρος του...... 

Οι δικαστές "πάγωσαν" απο την περιγραφή της κόρης που σε ηλικία 17 ετών αναγκάστηκε να φύγει απο το πατρικό της σπίτι στην Εύβοια, εξαιτίας αντίστοιχης εγκληματικής συμπεριφοράς που έδειχνε ο πατέρας της απέναντι σε μικρότερες ξαδέλφες της, που σήμερα όπως χαρακτηριστικά είπε: "...το έχουν ξεπεράσει και έχουν κάνει δική τους οικογένεια".


Εκτός απο τον πατέρα που κατηγορείται για ασέλγεια, στο εδώλιο κάθεται η μητέρα του πεντάχρονου που είναι απο την Αλβανία, αλλά και η μεγαλύτερη 18χρονη κόρη της. Η μητέρα μάλιστα με οικονομικά ανταλλάγματα φέρεται να ανεχόταν, ο κατηγορούμενος να ασελγεί και σε βάρος της 18χρονης, που με τη σειρά της δεν είχε καταγγείλει τον ηλικιωμένο όταν τον έβλεπε να κάνει ποινικά κολάσιμες πράξεις στην πεντάχρονη αδελφή της.

Η παραγωγός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, κατείγγειλε πέρυσι τον Μάιο τον πατέρα της όταν τον βρήκε να ασελγεί μέσα στο σπίτι του σε βάρος της μικρής κορούλας. Η μητέρα απο την Αλβανία εργαζόταν στο σπίτι ως οικιακή βοηθός.
 
http://thebest.gr/

http://krmns.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Aποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Χθες, 22 Σεπτεμβρίου του 2010, στη Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο αποφασίστηκε η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας μαζί και με άλλους φορείς και συλλογικότητες που το επιθυμούν, για την αποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού, γιατί θεωρούμε ότι αυτή αλλάζει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής μας προς κατευθύνσεις, για τις οποίες η τοπική κοινωνία, ποτέ δεν έχει αποφασίσει, δεν έχει συναινέσει και δεν πρόκειται να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.
    Ταυτόχρονα η υλοποίησή της θέτει σε περιβαλλοντικό και οικολογικό κίνδυνο την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
    Για την οικονομική συμβολή μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια και για την ενημέρωση προς τούτο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας αναλάβαμε την ευθύνη διοργάνωσης Ανοιχτών Εκδηλώσεων στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και όπου αλλού χρειαστεί.
    Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες, οι χώροι και οι εισηγητές αυτών των εκδηλώσεων.
    Ταυτόχρονα συνυπογράψαμε την Ανακοίνωση - Καταγγελία και το Ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα των Πολιτών και των Φορέων του Δήμου Αστακού, έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε μετά από τη συνέλευση που πραγματοποίησε η ΠΑΝ.ΣΥ., η Κίνηση Πολιτών Αστακού και οι Φορείς της πόλης στις 13 Αυγούστου του 2010 στον Αστακό και η οποία επισυνάπτονται.

    ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ

    ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή