'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Εύσημα Μπάιντεν στο Γιώργο Παπανδρέου στο Λευκό Οίκο

Εύσημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κρίση της ελληνικής οικονομίας απέδωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Έλληνα πρωθυπουργό, υποδεχόμενος τον κ. Παπανδρέου στο Λευκό Οίκο

«Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος θα βάλει τη χώρα του πάλι στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο κ. Μπάιντεν, με τον κ. Παπανδρέου να παρεμβαίνει επισημαίνοντας ότι «είμαστε ήδη στο σωστό δρόμο».
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος συμφώνησε, λέγοντας «είστε στο σωστό δρόμο, είστε στο σωστό δρόμο και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τη σκληρή δουλειά που κάνετε. Συγχαρητήρια».
Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκαν η παγκόσμια οικονομική κρίση και ειδικότερα η αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η κατάσταση στα Βαλκάνια, αλλά και θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος όπως το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Θετικό αντίκτυπο στους οικονομικούς παράγοντες της Νέας Υόρκης είχαν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο Χρηματιστήριο και σε συνεντεύξεις που παραχώρησε σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η επανάληψη από το τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg συγκεκριμένης αναφοράς του Πρωθυπουργού, με θετικά σχόλια για τις αλλαγές που συντελούνται στην χώρα μας.

http://www.news21.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου