'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Από το πορνό στο ... Big Brother και αντιστρόφως !!!

Με την παρουσία τους στο Big Brother, απλά έκαναν τις βραδιές των τηλεθεατών πιο ενδιαφέρουσες. Το ιστορικό τους είναι... ροζ και δεν κρύβονται, ούτε ντρέπονται γι΄αυτό.

Το ΜΕΝ 24 σας παρουσιάζει τις πέντε πορνοστάρ που πήραν μέρος στο Μεγάλο Αδερφό.

1. Σέξι Κόρα



Η 22χρονη πρώην παίκτρια του Big Brother είναι επαγγελματίας πορνοστάρ. Και φυσικά χαιρόμαστε για την επιλογή της στην... επαγγελματική της σταδιοδρομία. Κατάγεται από το Βερολίνο, μιλάει αγγλικά, αγαπημένη της στάση είναι το... "doggy style" και λατρεύει το ροζ χρώμα. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της λανσάρει τα προϊόντα της, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το events στα οποία θα είιναι παρούσα.

2. Νίκολα Χολτ



Στη συγκεκριμένη τσόντα απ' όπου πήραμε το screen shot, η φίλη μας βρίσκεται σε γυμναστήριο με δύο άντρες. Το ποδήλατο φαίνεται την άναψε, τα έβγαλε και... έγινε του γυμναστηρίου του κάγκελο! Πάντως, η Χολτ έχει γυρίσει και άλλες ταινίες, οπότε το Big Brother, θα ήταν μια πολύ εύκολη διαδικασία για την εξοικειωμένη στον φακό - και όχι μόνο - Βρετανίδα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το 2005 η εφημερίδα News of the World υποστήριζε ότι η Χολτ συνοδεύει κυρίους για 140 λίρες. Καθόλου άσχημο το μεροκάματο…

3. Aνίνα Ουκάτις



Στο χθεσινό μας θέμα η Ανίνα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια. Σας έκλεψε την καρδιά και σας γέμισε τα μάτια με τα… μεγάλα προσόντά της – φυσικά. Είναι επαγγελματίας πορνοστάρ η γερμανίδα πρώην παίκτρια του Μεγάλου Αδερφού και το μόνο εύκολο ήταν να βρούμε ταινία της. Στη συγκεκριμένη τα σπάει, μιας και ο ρόλος της γραμματέας της πάει τέλεια. Ακόμα και αν πρέπει να εξυπηρετήσει δυο αφεντικά η ίδια τα καταφέρνει περίφημα.

4. Λέα Γουόλκερ



Η 40χρονη Λέα, είχε κερδίσει στις φαντασιώσεις όλων των Βρετανών και όχι μόνο, όταν συμμετείχε το 2006 στο Big Brother της πατρίδας της. Πριν μπει είχε πάρει μέρος σε ταινίες με περιεχόμενο κατάλληλο για ενηλίκους… Σας ομολογούμε ότι είναι πολύ καλή. Εξάλλου η γριά κότα έχει το ζουμί…

5. Σαμπρίνα Σάμπροκ



Ακόμα μία πληθωρική παρουσία που σας παρουσιάσαμε χθες. Η αλήθεια είναι ότι το πρόστυχο στο βγάζει από μέσα σου η Σαμπρίνα. Όλα κ’ όλα. Στο συγκεκριμένο βίντεο στο παρατραβάει με το ξύλο που δίνει στην κοπέλα. Αλλά τι να πούμε εμείς; Αν σ’ αρέσουν οι τσόντες φετίχ, μπες στον κόπο να την ψάξεις… ΑΞΙΖΕΙ! Τουλάχιστον έτσι μου παν… εγώ ό,τι ακούω λέω!

6. Λίνι Μέιστερ



Την μάθαμε από το βρετανικό Big Brother - και αυτήν. Η 25χρονη κατάγεται από τη Νορβηγία. Στην περίπτωσή της δεν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία πορνοστάρ, αλλά με κάποια που που της αρέσει να τραβάει τις προσωπικές της στιγμές.


Το 2006 γνώρισε τον Μπιορν Κρίστιαν Χέλμπερτ, οι δυο τους πήγαν εκδρομή... έκαναν ό,τι έκαναν, αλλά η κασέτα τους κλάπηκε και κυκλοφόρησε παντού... μέχρι και σε εμάς. Τα παιδιά όμως δεν έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένο, ψάχνοντας τρόπο να βγάλουν χρήματα από το προσωπικό τους βίντεο - μάταια!  

http://www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου